Reklamlar
Magazin

Menajerimi Ara Barışın abisi Aydın Havas( Beran Kotan ) kimdir?

Reklamlar

Son zamanların reyting rekorları kıran dizisi Menajerimi Ara oyuncu kadrosunda yer alan Beran Kotan usta oyunculuğu ile ekran başındakileri kendine hayran bıraktı. Dizi’de Barış’ın abisi Aydın Havas karakterine hayat veren Kotan takipçileri başarılı oyuncu’nun hayatı hakkında derin bir araştırma yapmaya başladılar.

Beran Kotan kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Beran Kotan kimdir?
Beran Kotan kimdir?

Beran Kotan kimdir?

Başarısıyla göz dolduran yakışıklılığı ile yüreklerde yer edinen oyuncu  18 Ocak 1992 tarihinde dünyaya geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan başarılı oyuncu sosyal medya’da en çok aranan isimler listesine girdi.

Reklamlar

Beran Kotan kaç yaşında?

Yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu instagram paylaşımları ile de adından sıkça söz ettiremeye başladı. Fenomen haline gelen Kotan’ın takipçileri’nin en çok merak ettiği konu ise oyuncu’nun yaşı oldu. Bizler sizin için araştırdık bulduk 18 Ocak 1992 tarihinde dünyaya gelen fenomen 28 yaşında.

Beran Kotan aslen nereli?

Sizler için bu konuyu detaylıca araştırdık ne yazık’ki bu konu hakkında kayda değer bilgiler bulamadık. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalın.

Beran Kotan’ın boyu ve kilosu?

Son zamanlarda oldukça beğenilen, çoğu genç’in tanışma hayalin kurduğu yakışıklı oyuncu aynı zamanda bir spor aşığı. Düzgün fiziğini açıklayan bu durum karşısında takipçileri sık sık oyuncu’nun boyunu ve kilosunu sorar oldular 1.82cm uzunluğunda olan başarılı oyuncu 78kg ağırlığında.

Beran Kotan hangi burç?

18 Ocak 1992 tarihinde dünyaya gelen başarılı oyuncu aynı zamanda bir Oğlak burcu erkeği.

Reklamlar
Beran Kotan kimdir?
Aydın Havas kimdir?

Sevgilisi var mı? Aşk hayatı hakkında detaylar

Magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Başarılı oyuncu’nun gönül kapıları’nın şuan kapalı olduğu biliniyor. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Beran Kotan kimdir?
Menajerimi Ara Aydın Havas kimdir?

Yer aldığı yapımlar

  • Menajerimi Ara (Aydın Havas, TV Dizisi 2020)
  • Çarpışma (Çetin, TV Series 2018-2019)
  • Abdülhamit (Belgesel Film 2018)
  • Oyunda Sınır Yok / 2019(Tiyatro)

Sosyal medya hesapları

İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Kotan’ın instagramda ise 15B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Zeynep Demirhan hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Reklamlar
0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle
Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x