Kemer Haberleri: Kemer Belediyesi öğrenci ve velilerin yanında

Kemer Belediyesi öğrenci ve velilerin yanında

 

KEMER, (DHA) – KEMER Belediyesi, ana sınıfından 8. sınıfa kadar tüm öğrencilerin kırtasiye malzemelerini ve lise öğrencilerinin servis ücretini karşılıyor. Ayrıca üniversiteye hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurs açan Kemer Belediyesi, bu konuda da velilerin takdirini kazanıyor.

Ana sınıfından 8. sınıfa kadar 6 bin öğrencinin kırtasiye malzemeleri, Kemer Belediyesi tarafından karşılanıyor. İlçede eğitim alan bazı öğrenciler ve aileleri, Kemer Belediyesinin kırtasiye malzemesi yardımı hakkında açıklamada bulundu. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun eğitme yaptığı hizmetlerden çok memnun olduğunu aktaran Ebru Çoban, öğrencilere yaptığı kırtasiye malzemesi yardımı için Başkan Topaloğlu’na teşekkür etti.

Meryem Esen ise çocukların baştan sona tüm kırtasiye malzemelerini ücretsiz karşılayan Başkan Topaloğlu’na teşekkür ederek, “Kızım kırtasiye malzemelerini görünce çok mutlu oldu. Biz de mutluyuz” dedi. Ana sınıfına giden Efecan Çelik ve Elisa Naz Taşdelen kırtasiye malzemelerini karşılayan Başkan Topaloğlu’na teşekkür ederek, kendisini okullarında görmek istediklerini dile getirdi.

LİSELİLERE ÜCRETSİZ SERVİS

Başkan Topaloğlu, eğitime yaptığı katkılar kapsamında yaklaşık 1100 lise öğrencisinin servis ücretlerinin karşılanmasını da sağlıyor. Kızı Ünal Aysal Anadolu Lisesine giden Oya Sünersoy, “Kemer Belediyesi lise öğrencilerine ücretsiz servis imkanı sağlıyor. Bu konuda en büyük pay sahibi Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu. Eğitime yaptığı katkılar herkes tarafından biliniyor. Kendisini eğitime kazandırdığı hizmetlerden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Lise öğrenci annesi olan Türkan Aktaş da oğlunun Kuzdere Anadolu Lisesine gittiğini belirtti. Aktaş, Göynük Mahallesi Değirmendere mevkisinde oturduklarını dile getirerek, “Çocuğumun okulu evimize uzak ama Kemer Belediyesi lise öğrencilerine ücretsiz servis imkanı sağlıyor. Bu konuda Başkanımız Necati Topaloğlu’na teşekkür ediyorum. Eğitime yaptığı hizmetlerden memnunum. Eğitime gerçekten çok önem veriyor. Kendisinden eğitimle ilgili başka hiçbir talebim yok” ifadelerini kullandı.

Başkan Necati Topaloğlu ise Kemer Belediyesi olarak bugüne kadar üzerlerine düşeni yaptıklarına ve yapmaya da devam ettiklerine değinerek, “Ana sınıfından 8. sınıfa kadar tüm öğrencilerimize kırtasiye malzemelerini dağıttık. Eksik olanları da hızlı bir şekilde tamamlıyoruz. Liseye giden öğrencilerin servislerinin ücretini biz üstleniyoruz. İhalesini yaptık ve öğrencilerimizi evlerinden okula okuldan eve biz taşıyoruz” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Muratpaşada bütçe oylamasında süre uzadı

Antalya Haberleri: Muratpaşa’da bütçe oylamasında süre uzadı

Bahçeli: Ali Erbaş’a desteğimiz tamdır