AKP Muratpaşa adayı kim olacak?

AK Parti Ankara’da yerel seçimlerle ilgili start verdi. Aday belirleme çalışmaları yapan AK Parti’de büyükşehir adayları belirlenmeden önce ‘ilçe belediye başkan adayları kim olsun?’ sorusuna yanıt aranıyor. Bu kapsamda Ankara ile ilgili il teşkilatı arasında hangi ilçede, kim oyumuzu arttırır araştırmaları yapılıyor.

Bu kapsamda, Antalya’nın Muratpaşa İlçesi’nde her daim CHP’ye karşı seçim kaybeden AK Parti, sürpriz bir ismi genel merkeze sunduğu iddia edildi. 3 dönemdir Kepez Belediye Başkanlığı yapan ve hayali Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı olan Hakan Tütüncü’nün Muratpaşa’da partisinin oylarının arttıracak isim olarak değerlendirmeye anıldığı Ankara kulislerinde gelen bilgiler arasında yer aldı.

AK Parti kulislerinde, Tütüncü’nün Gençlik Kolları Genel Başkanlığı’ndan sonra ilk olarak Muratpaşa’dan aday gösterileceği ancak dönemin Belediye Başkanı Erdal Öner’le ilgili yaşanan sorunlar yerine bir gece operasyonuyla Kepez’de son dakikada karar değiştirildiği öğrenildi. Ak Parti’nin Öner’den kurtulma adına altın tepsiyle Tütüncü’ye sunulan Kepez’de 3 dönemlik belediye başkanlığından sonra ahdi vefa adına Muratpaşa Belediye Başkan adayı olarak bu dönem çıkarılıp, partisinin oy ibresinin arttırması bekleniyor.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Orman devriyesi sürüyor

Sosyal medya kullanmayan Vali!