Ramço ve Fero kimdir?

Ramço ve Fero kimdir?

Ramço ve Fero nereli, kaç yaşında?

Yüksekovalı fenomenler çoban Ramço ve Fero komik videoları ile bir anda halkın gönlüde taht kurdu. Hakkari Yüksekova’dan çobanlar çektikleri videolarla sosyal medyada fenomen oldular. Hakkari Yüksekova’ya bağlı Yeşiltaş Köyü’nde çobanlık yapan Remzi Kartal ve Ferhat Alper paylaştıkları eğlenceli ve sıra dışı videolarla kısa sürede ilgi odağı haline geldi. Remzi Kartal ve Ferhat Alper adlı genç fenomenlerin paylaştıkları videolar yoğun ilgi görüyor ve yayınlandığı andan itibaren kısa süre içinde izlenme sayısı milyonları buluyor.

Genç fenomenlerin takipçi sayıları ise günden güne artış gösteriyor. “İşte adalet işte sefalet” adlı videoları ünlenen Remzi Kartal ve Ferhat Alper sevimli tavırları ile herkesin göz bebeği. Hayranları özellikle Remzi Kartal’ın bir an evvel burun estetiği olması ve dişlerini yaptırması konusunda sık sık yorumlar yapmaktadır. Remzi Kartal ve Ferhat Alper insanların onları tanımasından oldukça mutlu ve kendisi ile dalga geçen alay eden kişilere ise sadece gülüyor. Manuş Baba hayranı olan Remzi Kartal müzikle de arası oldukça iyi. 

Sosyal medya dünyasında yolculuları çektikleri kısa bir video ile TikTok üzerinden parlayan genç fenomenler esperileri ve saf doğal halleri ile dikkat çekmektedir. Ünlü olduklarında köylerini terk edip etmeyecekleri konusunda genç fenomenlerin cevabı doğup büyüdükleri memleketlerini bırakmamaları yönünde. İşte Ramço ve Fero gerçek adları ile . Remzi Kartal ve Ferhat Alper’in hayat hikayeleri ve biyografileri.

Remzi Kartal

Remzi Kartal kimdir? Biyografisi için tıklayınız!
Ferhat Alper
Ferhat Alper kimdir? Biyografisi için tıklayın!

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Ayşegül Atik kimdir?

Ayşegül Atik kimdir?

Damla Özen kimdir?

Damla Özen kimdir?