Kaş Haberleri: 1923 Kaşspor’da yeni başkan İlyas Kahraman

1923 Kaşsporda yeni başkan İlyas Kahraman

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) – ANTALYA 1. Amatör Küme Futbol Ligi ekiplerinden 1923 Kaşspor’un tek aday ile gerçekleştirilen olağan genel kurulunda turizmci İlyas Kahraman başkan oldu.

Antalya 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde mücadele eden 1923 Kaşspor’un olağan genel kurulu yapıldı. Divan Başkanlığını Hayri Süt’ün yaptığı kongre, saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Faaliyet raporu, tahmini bütçe ve denetleme kurulu raporları okunarak, oybirliği ile kabul edildi. Tek liste ile gerçekleştirilen seçimlerde 1923 Kaşspor’da başkanlık görevine turizmci İlyas Kahraman seçildi. Kahraman’ın yönetiminde Bekir Göncü, Hüseyin Çekkin, Halis Şahan, Ali Çınar, Özcan Uludağ, Sertaç Kazancı, Emine Şeyda Torunoğlu, Saliha Çınar, Saime Özen Yıldırım, Mustafa Yaşar Bulut, Özgür Recep Yılmaz, Murat Çalışkan ve Fatih Akgün yer aldı.

Yönetimde, denetim kurulu üyeliklerine Bora Şencan, Süleyman Uludağ, Erkan Aka, Vural Koca, Mehmet Akay ve Muharrem Yıldırım seçildi. Kongre sonrası konuşma yapan İlyas Kahraman, “Spor toplumun birleştirici gücüdür. Önemli bir tanıtım ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutma aracıdır. Sporun motoru da futboldur. İlk hedefimiz 1923 Kaşspor’un alt yapısını oluşturmak. Ardından Antalya Süper Amatör Lige yükselmesini sağlamaktır. Bu amaçlar uğruna hep birlikte çaba harcayacağız” dedi.

Genel kurulda eski başkan Halis Şahan ise aday olmadı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

CHP Üçok’u andı

Başkan Kocakaya: Mahallelerimizin sorunlarını çözmeyi hedefliyoruz

Demre Haberleri: Başkan Kocakaya: Mahallelerimizin sorunlarını çözmeyi hedefliyoruz