Volkan Uygun kimdir?

Volkan Uygun kimdir?

Gerçek adı: Volkan Uygun
Doğum tarihi: 8 Ocak 1982
Doğum yeri: Kocaeli
Boy: 1.80 cm
Kilo: 74 kg
Burcu: Oğlak
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Yapım Asistanı, Oyuncu
İnstagram hesabı için tıklayın

Volkan Uygun nereli? Kaç yaşında?

Volkan Uygun kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Volkan Uygun Gürkan Uygun kardeş mi? Volkan Uygun hangi dizilerde oynadı? Oynadığı diziler, filmleri, sevgilisi, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Volkan Uygun hayatı ve biyografisi

Volkan Uygun Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Kurtlar Vadisi dizisinde Memati rolü ile ünlenen oyuncu Gürkan Uygun’un kardeşidir. Medya ve oyunculuk kariyerine yapım asistanı olarak başladı. Daha sonra Kurtlar Vadisi, Payitaht, Şahsiyet ve Söz dizilerinde oynadığı rollerle tanınmaya başladı.

Volkan Uygun 8 Ocak 1982 yılında Kocaeli’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına Kocaeli’de başladı. Ardından İstanbul’a yerleşti. Abisi Gürkan Uygun’un “Kurtlar Vadisi” dizisinde rol alması ile birlikte dizi ve filmlerde yapım asistanı olarak çalışmaya başladı.

Volkan Uygun kameralrın karşısına ilk kez 2004 yılında “Kurtlar Vadisi” dizisinde “Memati” karakterinin yani abisinin gençliğini canlandırarak adım attı. 2007 yılında Kurtlar Vadisi dizisinin devam serisi olan “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinde yapım asistanı olarak çalışmaya başladı. Ardından “Kurtlar Vadisi: Gladio” sinema filmi ve “Çanakkale Yolun Sonu” filmlerinin yapım ekibinde yer aldı. 2017 yılında “Söz” dizisinde “Üstçavuş Cevdet” rolü ile büyük bir çıkış yakaladı. 2018 yılında “Payitaht Abdülhamid” dizisinde “Garo” karakterine hayat verdi.  Aynı yıl “Şahsiyet” dizisinde “Vural” rolünü canlandırdı. 

2020 yılında ilk kez beyazperdede rol alarak “İstasyon” sinema filminde “Komiser Şahin” rolüne hayat verdi. Volkan Uygun bekar olup günümüzde film ve dizi çalışmalarına devam etmektedir.

Volkan Uygun dizileri ve filmleri

Volkan Uygun hangi dizilerde oynadı? Oynadığı diziler, filmleri aşağıda güncel olarak yer almaktadır.

  • 2020 İstasyon (Komiser Şahin) Sinema Filmi
  • 2018 Şahsiyet (Vural Yaslı) TV Dizisi
  • 2018 Payitaht Abdülhamid (Garo) TV Dizisi
  • 2017 Söz (Üstçavuş Cevdet) TV Dizisi
  • 2013 Çanakkale Yolun Sonu (Yapım Ekibi) Sinema Filmi
  • 2009 Kurtlar Vadisi: Gladio (Yapım Ekibi) Sinema Filmi
  • 2004 Kurtlar Vadisi (Memati nin Gençliği) TV Dizisi

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Nisanur Neşeli kimdir?

Nisanur Neşeli kimdir?

Yağmur Ayrık kimdir

Yağmur Ayrık kimdir