Vali Yazıcı’dan Sahil Güvenlik’e ’41 kere maşallah’

Vali Yazıcıdan Sahil Güvenlike 41 kere maşallah

 

ANTALYA,(DHA) – SAHİL Güvenlik Komutanlığı’nın 41’inci kuruluş yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Vali Ersin Yazıcı, Sahil Güvenlik Eğitim ve Öğretim Komutanı SG. Kd. Alb. Engin Kuntay ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Vali Ersin Yazıcı, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 41’inci kuruluş yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, Sahil Güvenlik Eğitim ve Öğretim Komutanı SG. Kd. Alb. Engin Kuntay ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Misafirleriyle yakından ilgilenip tek tek sohbet eden Vali Yazıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek tüm Sahil Güvenlik Komutanlığı personelinin kuruluş yıl dönümü kutladı.

‘GÖREVİNİZİ BAŞARIYLA YERİNE GETİRİYORSUNUZ’

Sahil Güvenlik Teşkilatı’yla gurur duyduğunu ifade eden Vali Yazıcı, “Üç tarafı denizlerle çevrili vatanımızda güven içerisinde yaşamamızı sağlayan kurumlarımızdan biri olan Sahil Güvenlik Komutanlığımız Türkiye’nin denizlerdeki hâkimiyetinde çok önemli bir rol oynamaktadır. Bizler Sahil Güvenlik Komutanlığımız ile gurur duyuyoruz, gurur duymaya da devam edeceğiz. Denizlerimizde güvenlik, can emniyetinin sağlanması, yasa dışı göç ve kaçakçılıkla mücadele, doğal afetlerde yardım, yasa dışı su ürünleri avcılığı ve deniz kirliliği ile mücadele, stratejik öneme haiz tesislerin korunması, arama kurtarma gibi birçok görevi başarıyla yerine getiriyorsunuz. Türk halkını güvende hissettirmek en önemli işimiz. Çünkü toplumun çok az bir kesimi suç işliyor. Suç işlemeyen insanların, suç işleyenlere karşı güvenliğini temin etmek en temel vazifemiz. Dolayısıyla önemli bir iş yapıyorsunuz. İyi ki varsınız, nice 41 yıllara. 41 kere maşallah, Allah sizleri nazarlardan saklasın” dedi.

‘İŞİNİZİN BÜYÜK SAYGINLIĞI VAR

Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın güzide bir teşkilat olduğunu vurgulayarak genç komutanlara seslenen Vali Yazıcı, “Güzide bir teşkilatta görev alıyorsunuz. İşinizin büyük bir saygınlığı var. Size düşen de o saygınlığı koruyarak daha da yukarı taşımak. Bulunduğunuz yere değer katmak mecburiyetindesiniz. Hem iyi insan olacağız hem de yaptığımız işin hakkını vereceğiz. Bunu da memleketimiz için yapacağız” ifadelerini kullandı.

Vali Yazıcı’ya kabullerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Sahil Güvenlik Eğitim ve Öğretim Komutanı SG. Kd. Alb. Engin Kuntay ziyarette, 41’inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Ziyaretin sonunda Vali Yazıcı, 7 gün 24 saat Mavi Vatanın korunmasında görev yapan Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 41’inci Kuruluş Yıl Dönümünü en içten duygularıyla kutladığını ifade ederek görevlerinde başarılar diledi.(DHA)

 

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
KONSEM, 19 branşta kurs açıyor

KONSEM, 19 branşta kurs açıyor

KTÖ kursiyerlerinden anlamlı sergi

KTÖ kursiyerlerinden anlamlı sergi