Kumluca Haberleri: Kaymakam Kolsuz’dan istişare toplantısı

Kaymakam Kolsuzdan istişare toplantısı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) – KUMLUCA Kaymakamı Uğur Kolsuz, daire amirleri, muhtarlar ve okul müdürleri ile birlikte gerçekleştirdiği istişare toplantısında, ilçedeki kurumsal yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

İlçeye yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında bilgi veren Kaymakam Uğur Kolsuz, “Temel Eğitim Mahallesinde Orman ve Hazine arasındaki arsa takası yapıldı. Hükümet Konağı ve Emniyet Müdürlüğü yer tahsisi yapıldı. Proje çalışmaları bizzat ihtiyaçlar doğrultusunda yapılıyor. Şu an Cumhurbaşkanımız masasında onay bekliyor. En kısa zamanda ihaleye çıkacak” dedi.

Kamu kurumlarının yeni binalara ihtiyacı olduğunu aktaran Kaymakam Kolsuz, “Halk Eğitim Merkezi, İlçe Sağlık Müdürlüğünün fiziki yapıları yetersiz, yeni binalara ihtiyacımız var. Kütüphanemizin geliştirilmesi gerekiyor. Geçen seneden bu yana hiç kitap artışı olmamış. Kütüphanemizin içeriğini artırmamız ve ziyaretçi sayısını artırmamız gerekiyor” diye konuştu.

Kumluca’nın çok huzurlu bir ilçe olduğunu kaydeden Kolsuz, şöyle dedi:

“Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız kadın cinayeti dışında asayiş olarak toplumda infial yaratan ciddi bir olay yaşamadık. Çok huzurlu bir ilçede yaşıyoruz. Köy ziyaretlerimizde çoğu köylerde olduğu gibi kahvehane olmaması beni çok şaşırtmıştı. Çoğu üniversitelerde araştırılacak, tezlere konu olacak bu durum. Muhtarlarımız mahallelerinde zor şartlarda hizmet veriyor. Pandemide muhtarlarımızın desteği yadsınamaz. Hepsine teşekkür ederim.”

Toplantıda muhtarlara tek tek söz verilerek, mahallelerinin sorunlarını dile getirdi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Deligöz: Büyük seyircimizle buluşuyoruz

Serik Haberleri: Deligöz: Büyük seyircimizle buluşuyoruz

Derece yapıp Akdenizi seçtiler, eğitim bursuna hak kazandılar

Antalya Haberleri: Derece yapıp Akdeniz’i seçtiler, eğitim bursuna hak kazandılar