Antalya Haberleri: Tarım firmasından anlamlı yarışma

Tarım firmasından anlamlı yarışma

 

Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA) – ANTALYA’da bir tarım firması küresel ısınmaya dikkat çekmek için su ve enerji konulu yarışma düzenledi. Yarışmada derece elde eden 4 personele para ödülü verildi.

Antalya’nın Aksu ilçesinde faaliyet gösteren aşılı fide üretiminde Türkiye’nin öncü kuruluşlarından olan bir tarım firmasının yıllık üretim kapasitesi yaklaşık 100 milyon fideye ulaştı. Her çeşit sebze ve mevsimlik çiçek fidesi üreten 400 kişinin çalıştığı firma küresel ısınmaya dikkat çekmek için personeller arasında bir yarışma düzenledi. Çiftçilerde farkındalık uyandırmak amaçlı, enerji ve su tasarrufuna yönelik tasarlanan yarışmaya 29 kişi katıldı. Yaratıcı fikirlerini en iyi anlatan 4 personele para ödülü verildi. Yarışmada Zeynep Çolu birinci, Özlem Temel ikinci, Berna Özcan üçüncü olurken, Türkan Orak jüri özel ödülüne layık görüldü.

Ödül törenine Grow Fide Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hasan Ünal ile eşi Prof. Dr. Narin Ünal ve çalışanlar katıldı. Enerji ve su tasarrufu konusunda farkındalık yaratmak ve örnek olmak amacıyla bu yarışmayı düzenlediklerini belirten Prof. Dr. Narin Ünal, “Firma olarak enerji ve su tasarrufu konusunda sizlerin yaratıcı fikirlerini ortaya çıkarmak, farkındalık yaratmak için bir yarışma düzenlemenin yararlı olacağını düşündük ve sizlerin değerli önerilerine sunduk. Bu yarışmayı geleneksel hale getirip her sene tekrarlayacağız” dedi.

Tören toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

 

 

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Akseki Kaymakamı Hülürden MATSOya ziyaret

Manavgat Haberleri: Akseki Kaymakamı Hülür’den MATSO’ya ziyaret

Konyaaltında hayvan üreticilerine ilaçlama desteği

Antalya Haberleri: Konyaaltı’nda hayvan üreticilerine ilaçlama desteği