Antalya Haberleri: Tütüncü, Kızılkaya’da

Tütüncü, Kızılkayada

 

ANTALYA,(DHA) – KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kumluca ve Döşemealtı ilçelerinden sonra Burdur’un Bucak İlçesi’nin Kızılkaya Beldesi’ni ziyaret etti.
Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör eşliğinde beldeyi gezen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, esnaf ziyaretinde bulundu.  Başkan Tütüncü, kahvede oturan vatandaşların yanına uğradı, sohbet etti. Yusuf Uçar Halk Kütüphanesi’ndeki dikiş nakış kursunu da ziyaret eden Başkan Tütüncü, kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerini inceledi. Süs eşyaları, bebek ve hayvanlardan oluşan el emeği rengarenk oyuncakları gören Başkan Tütüncü, “Şahane olmuş. Her biri birbirinden güzel. Emeğinize sağlık” dedi.
MİNYATÜR DEVRİM OTOMOBİLİNİ HEDİYE ETTİ
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör’ü de makamında ziyaret etti. Sohbetin ardından Başkan Tütüncü’ye, ev sahibi Başkan Güngör tarafından ’07 TÜTÜNCÜ 007′ plakalı ahşaptan yapılmış, minyatür ‘Devrim’  otomobili hediye edildi. Belde gezisi sırasında Kızılkaya esnafını da tek tek ziyaret eden Tütüncü, bol kazanç dileklerinde bulundu. Tütüncü, belediyenin satış geliriyle öğrencilere burs sağladığı Ahşap İşleri Atölyesi’ni de gezerek, emek emek yapılan çalışmaları inceledi.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Antalya’da kar yağışı; araçlar D400 yolunda kaldı

Başkan Topaloğlu: 2022 Kemer için altın yıl olabilir

Kemer Haberleri: Başkan Topaloğlu: 2022 Kemer için altın yıl olabilir