İYİ Parti’ye yeni üyeler katıldı

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, gerçeklerin ortaya çıkmasıyla birlikte algı yönetimlerinin etkisini kaybettiğini belirterek, “Vatandaşlarımız ve partimizden istifa eden üyelerimizin geri dönüşü sürüyor” dedi. 

Partiye katılım sağlayanlara rozetlerini takan İYİ Parti İl Başkanı Karacan, “14 Mayıs çok farklı ve önemli bir seçim. 21 yılda ülkemizin geldiği nokta ortada olup artık tek adam rejiminden kurtulmanın zamanı gelmiştir. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında ‘Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’ sayesinde kişilerin ya da bazı zümrelerin değil, halkın egemenliğini, hukukun üstünlüğünü ve liyakati esas almak için sandığa gidiyoruz. AKP iktidarının ve yancılarının artık enkaz haline geldiğini, ülkemizi çıkmaz bir yola doğru götürdüğünü fark eden vatandaşlarımız da bu noktada İYİ Parti çatısı altında bir araya gelmektedirler. Güneş balçıkla sıvanmaz. Gerçekler ortaya çıktıkça milletimizin tercihi artık İYİ’lerden yana olmaktadır. Partimize gösterilen ilgi gün geçtikçe artış göstermektedir” açıklamasında bulundu.

“ARTIK SON ÇIRPINIŞLARI”

Gerçeklerin algı yönetimiyle gizlenemeyeceğini ifade eden Başkan Karacan, “Tek başına iktidar olmuş bir partinin 21 yılın sonunda ülkeyi getirdiği nokta ortada. Ekonomi bitmiş, hukukun üstünlüğü ortadan kalkmış, uluslararası sermayenin ülkemize güveni kalmamış, sınırlarımız yol geçen hanına dönmüş durumda. Türkiye bunu hak etmiyor, vatandaşlarımız bunu hak etmiyor. İktidar ve yancılarının gerçekleri konuşmak yerine bizi terörle ilişkilendirme çabaları ve diğer tüm algı yönetimleri artık son çırpınışlarıdır. Seçmenlerimiz 14 Mayıs’ın şafağında artık yeni bir Türkiye sabahına uyanmak için çoktan kararını vermiştir. Vatandaşlarımız terör, mülteci, ekonomi, milli politikalar, dış siyaset gibi onlarca başlıkta 21 yıldır hangi noktaya gelindiğinin farkındadır. Bundan dolayı partimize katılımlar artmaktadır” diye konuştu.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Kılıç: Asıl beka sorunu enflasyondur

Korkuteli’nde ‘Millet buluşması’