Demre Haberleri: Başkan Kocakaya, kovide yakalandı

Başkan Kocakaya, kovide yakalandı

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) – ANTALYA’nın Demre İlçesi Belediye Başkanı Okan Kocakaya’nın koronovirüs testi pozitif çıktı. Başkan Kocakaya, evde kendini karantinaya alarak tedavisine başladı.

Başkan Kocakaya, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Başkan Kocakaya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Perşembe günü yaptırdığım testin sonucu negatif olmasına rağmen, her ihtimale karşı kendimi izole etmiştim. Bu nedenle temas ettiğim kimse yok. Aşılarım tam. Genel durumum iyi. İnşallah yakın zamanda aranızda olacağım. Aşılarını olmayanlara, kendisinin ve sevdiklerinin sağlığı için zaman kaybetmeden aşı olmalarını öneriyorum. Maske + mesafe + temizlik kurallarını unutmayalım.”

Okan Kocakaya’nın eşi Funda Kocakaya ise “Küçük oğlumuz Arkan’ın gösterdiği belirtiler sonrası, perşembe günü yaptırdığımız Covid- 19 testi pozitif çıktı. Hepimiz kendimizi karantinaya aldık. Ayrı odalarda yaşamaya başladık. Büyük oğlum, eşim ve benim testimiz negatif çıktı. Ancak dün gece eşimde beliren rahatsızlıklar ve belirtiler sonrası yaptırdığı test maalesef pozitif çıktı. Bende de aynı belirtiler başladı. Benim de testim yüzde 100 pozitif çıkacak. Büyük oğlumuzda bir belirti yok. Eşimin, küçük oğlumuzun ve benim durumum da gayet iyi” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Kumluca’da bilanço ağır

Göztepe - Fraport TAV Antalyaspor: 4-0

Antalya Haberleri: Göztepe – Fraport TAV Antalyaspor: 4-0