Reklamlar
Magazin

Hazar Ergüçlü kimdir? Hazal Ergüç Alev Alev dizisinden ayrıldı mı?

Reklamlar

Hazar Ergüçlü kimdir? Hazar Ergüç Alev Alev dizisinde ki oyunculuğu ile seyirciler tarafından yine tam puan aldı. Güzel oyuncunun oyunculuğu ile sosyal medyada sevenleri tarafından kendisinden çok sık ettirdiği gibi rollerinin içinde yaşıyor gibi canlandırması ile de her projesinde sevenleri tarafından destekleniyor ve takdir edilmektedir.

Başarılı, güzel ve genç oyuncu son projesi ile de kendisinden çok söz ettirerek sevenleri başarılı oyuncu Hazal Ergüçlü biyografisi çok araştırılan konulardan olmuştur. Hazar Ergüçlü kimdir? kaç yaşında? boyu ve kilosu kaçtır? aslen nereli? oynadığı diziler? gibi bir çok konuyu yazımızın devamında cevaplarını bulacaksınızdır.

Hazal Ergüçlü kimdir?

1 Ocak 1992 yılında KKTC de lefkoşa da dünyaya gelen başarılı oyuncu Kıbrıs Türk oyuncusudur. Hazar Ergüçlü Kıbrıs da Lefkoşa Türk Belediyesi’nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapmaktaydı daha sonra Derviş Zaim’in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa ilk adımını attığı projesi olmuştur. Hazal Ergüçlü ilk televizyon oyunculuğu ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile 7 Eylül 2011 yılında olmuştur.

Reklamlar

Hazar Ergüçlü kaç yaşında?

Alev Alev dizisinde hayat verdiği Çiçek karakteri ile milyonların gönlünü feth eden Ergüçlü 1 Ocak 1992 tarihinde dünyaya gelmiştir. Kendisi KKTC’de dünyaya gelmiştir ve 29 yaşındadır.

Hazar Ergüçlü boyu ve kilosu?

Sosyal medya paylaşımları ile ses getiren, dizide ki asil duruşu yürek hoplatan başarılı oyuncu Ergüçlü’nün takipçilerinin bir diğer merak ettiği konu ise boyu ve kilosu oldu. 1.68 uzunluğunda olan güzel oyuncu 50kg ağırlığında.

Hazar Ergüçlü hangi burç?

1 Ocak 1992 tarihinde dünyaya gelen başarılı sosyal medya fenomeni isim, yaptığı paylaşımlar ile konuşulmaya devam ediyor. Magazin dünyasının yakından takip ettiği başarılı isimi en çok takipçileri yakın kadraja aldılar. Takipçilerinin en merak ettiği konu ise Ergüçlü’nün burcu oldu.1 Ocak 1992 tarihinde dünyaya gelen başarılı fenomen isim aynı zamanda bir Oğlak burcudur.

Hazar Ergüçlü kimdir?
Alev Alev dizisinin Çiçek’i kimdir?

Hazar Ergüçlü aslen nereli?

Güzel oyuncu Hazal Ergüçlü aslen Kıbrıslıdır. Kıbrısta doğmuştur, kıbrısta büymüştür ve sonra Türkiye de ilk dizi-film oynamıştır.

Reklamlar

Hazar Ergüçlü Ailesi

Aslen Kıbrıslı olan ve oyunculuk performansı ile herkesin gözlerini kamaştıran Hazar Ergüçlü Ailesi kimdir sorusu sevenleri tarafından merak edilmektedir?

Hazar Ergüçlü Annesi ve Babası?

Hazar Ergüçlü’nün annesi ve babası gazeteci olduğunu ve annesinin ismi Neşe Ergüçlü, Babasının ismi Süleyman Ergüçlü’dür.

Hazar Ergüçlü kardeşi var mı?

Başarılı oyuncu 3 kardeştir. 2 tane erkek kardeşi olduğunu, isimlerinin de Yusuf Ergüçlü ve Ziya Ergüçlü olduğu bilinmektedir.

Hazar Ergüçlü sevgilisi var mı?

Ergüçlü’nün sevgilisi vardır ve sevgilisi Onur Ünlü olduğu bilinmektedir. Son zamanlarda sevgilisi ile de sosyal medya da kendisinden çok sık bahsettiren Ergüçlü sevgilisi Onur Ünlü ile mutlu olduğunu görülmektedir.

Hazar Ergüçlü’nün mesleği ne?

Sosyal medya dünyasının başarılı isimleri arasında ilk sıralarda yer alan başarılı İnstagram içerik üreticisi Ergüçlü, şuan oyunculuk kariyerinde zirve noktalardadır.

Hazar Ergüçlü Alev Alev dizisinde aldığı rol?

Başarılı sosyal medya fenomeni oyuncu Ergüçlü Alev Alevde Çiçek rolün de oynamıştır. Alev Alev dizisin de başrol oyuncularından biri olan Hazar Ergüçlü yangında vücudu ve yüzü yana Çiçek rolünü canlandırdı. Yangından sonra çiçek ölü gösterip Tomris‘in yangında ölen kızı Şimal‘İn yerine geçti. Bu durum çok uzun sürmeden İskender tarafından Çiçeğin ölmediği açığa çıkarılmıştır.

Alev Alev dizisin de yanmış makyajı ve performansı ile göz önünde bulunan Ergüçlü sevenleri tarafından oyunculuğu, azmi ve bu projede bu rolde bulunmasından dolayı takipçilerinin gönlünü tekrar kazanmıştır.

Hazar Ergüçlü kimdir?
Alev Alev dizisinin Çiçek’i kimdir?

Hazar Ergüçlü oynadığı diziler?

Oyunculuk başarısı ile tanınan Ergüçlü yaptığı tüm oyunculukları beğenilmiş ve sevenleri gün gittikçe artmıştır. 10 yıllık dizi-film oyunculuğu bulunan güzel oyuncu son dizisi olanr Ergüçlü Alev Alev dizisinde Çiçek rolü ile de kendisinden uzun bir süre daha söz ettirecek.

Hazal Ergüçlü filmleri

İlk oynadığı film Gölgeler ve Suretler ile ilk seyirciye karşı film oyunculuğunu 2010 yılında yardımcı karakterle sergilemiş ve daha sonra da bir çok film de rol almış ve oyunculuğu ile seyirciler tarafından tebrikleri kazanmıştır.

  • Gölgeler ve Suretler = 2010 yılın da Ruhsar karakterinde yardımcı karakterde oynamıştır.
  • Açlığa Doymak= 2012 yılın da Sena karakterinde başrol oyuncusudur.
  • Benim Dünyam = 2013 yılın da Ayla (Ela’nın kardeşi) rolünde başrol oyuncusudur.
  • Kar = 2017 yılın da Müzeyyen rolünde başrol oyuncusudur.
  • Mahalle = 2018 yılın da rol almıştır.
  • Gerçek Kesit: Manyak = 2018 yılın da oynamış ve başrol oyuncusudur.
  • Ahlat Ağacı = 2018 yılın da Hatice Karasu rolünde başrol oyuncusudur.
  • Her Şey Seninle Güzel = 2018 yılın da Melisa karakteri ile başrol oyuncusudur.
  • Saklı = 2021 yılında Melisa karakteri ile başrol oyuncusudur.

Hazar Ergüçlü dizileri

İlk dizi oyunculuğunu da Kuzey Güney dizisinde 2011 yılında televizyon ekranlarında seyirci ile buluşmuştur. Sevilen oyunculuğu ile bir çok projede yer almış ve seyircilerin gönlünü kazanmıştır.

  • Kuzey Günay = 2011- 2013 yıllarında Simay Canay karakterinde başrol oyuncusudur..
  • Medcezir = 2013-2015 yıllarında Eylül Buluter karakterinde başrol oyuncusudur.
  • Analar ve Anneler = 2015 yılında Kader Ayaz karakterinde başrol oyuncusudur.
  • Yüksek Sosyete = 2016 yılında Cansu Koran karakterinde başrol oyuncusudur.
  • Hayat Sırları = 2017-2018 yıllarında Seher Kuzgun karakterinde başrol oyuncusudur.
  • Dudullu postası = 2018 yılında Melis karakterinde başrol oyuncusudur.
  • Hakan: Muhafız = 2019-2020 yıllarında Zeynep karakterinde başrol oyuncusudur.
  • Alev Alev = 2020-2021 yıllarında Çiçek karakterinde başrol oyuncusudur.
Hazar Ergüçlü kimdir?
Hazar Ergüçlü kimdir?

Hazar Ergüçlü sosyal medya hesapları

İnstagram hesabında hazarerguclu hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Ergüçlü’nün instagram da ise 2.8Mtakipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Reklamlar
0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle
Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x