Antalya Haberleri: ATABEM kursları hem öğretiyor hem de sosyalleştiriyor

ATABEM kursları hem öğretiyor hem de sosyalleştiriyor

 

ANTALYA,(DHA) – ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Atatürk Bilgi Eğitim Merkezi’nde (ATABEM) öğrenciler akademik ve sanat kursları ile hem öğreniyor hem de sosyal yönlerini geliştiriyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren ATABEM kurslarında ilk dönem dersleri sürüyor. Yoğun ilgi gören kurslarda öğrenciler okulda eksik kaldıkları noktaları tamamlarken, sanat kursları ile sosyal yönlerini geliştirme fırsatı buluyor. ATABEM’de 3-4-5-6-7 ve 8’inci sınıf öğrencileri Türkçe, coğrafya, tarih, matematik, İngilizce, fen bilimleri, bilgisayar programlama, piyano, gitar, hızlı okuma, satranç ve bağlama gibi kurslarda eğitim alıyor.

NOTLARIMI DÜZELTTİM

Gitar öğrencilerinden Nisa Toksöz, gitar kursuna gelmeyi çok istediğini belirterek, kursu çok sevdiğini söyledi. İngilizce kursiyerlerinden Damla Tomurcuk da, kursun İngilizceyi geliştirmesinde çok faydalı olduğunu, artık kendini daha iyi ifade edebildiğini kaydetti.

Öğrencilerden Levent Kökçü ise eskiden İngilizce derslerinde düşük not aldığını, bu kurs ile notlarının düzeldiğini belirterek, Büyükşehir Belediyesine destek kursları için teşekkür etti.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Jandarmadan kaçamadı

Kemer Haberleri: Jandarmadan kaçamadı

Turgut Cansever Mimarlık Ödüllerine son başvuru 20 Ocak

Antalya Haberleri: Turgut Cansever Mimarlık Ödülleri’ne son başvuru 20 Ocak