Mavi Rüzgar Falay kimdir?

Mavi Rüzgar Falay nereli? Kaç yaşında?

Mavi Rüzgar Falay kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Mavi Rüzgar Falay oynadığı diziler?  Mavi Rüzgar Falay sevgilisi? Mavi Rüzgar Falay boy kilo yaş bilgileri.  Mavi Rüzgar Falay hakkında merak edilenler, kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri  kim kimdirbölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Mavi Rüzgar Falay hayatı ve biyografisi

Mavi Rüzgar Falay Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu Esra Ronabar ve Barış Falay’ın oğludur. Anne ve babası ile katıldığı etkinlikler ve oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’a benzetilmesi ile gündeme gelmiş ve kısa sürede tanınmaya başlamıştır.

Mavi Rüzgar Falay 2009 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Babası Ezel, Medcezir ve Menajerimi Ara gibi dizilerinin usta oyuncusu Barış Falay ve annesi ilk olarak Bir İstanbul Masalı adlı diziden tanıdığımız  Esra Ronabar’dır. Barış Falay ve Esra Ronabar’ın  2006 yılında evlenmesinin ardından yılında çocukları Mavi Rüzgar Falay dünyaya gelmiştir. İlköğretim öğrencisi olan Mavi Rüzgar Falay Kıvanç Tatlıtuğ’a benzetilmektedir.  2018 yılında katıldığı bir etkinlikte Kıvanç Tatlıtuğ’a benzetilen Barış Falay’ın oğlu Mavi Rüzgar, “Babama benziyorum ve onun gibi oyuncu olmak istiyorum” diyerek tepkisini dile getirmiştir.

Mavi Rüzgar Falay boyu 1.28 cm kilosu 32 kg burcu Oğlak ve göz rengi Mavi. Mavi Rüzgar Falay babası Barış Falay ile birlikte BrIdgestone, “Emniyet Lastiği” kampanyasının reklamında oynadı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Asena Nur Kızılarslan kimdir?

Kürşat Juan kimdir?