Pınar Ergüner kimdir?

Televizyon ekranlarında güzelliği ve sempatikliği ile dikkat çeken ünlü sunucu Pınar Ergüner, sosyal medyadaki aktifliği sebebiyle insanların merak konusu oldu. Pınar Ergüner kimdir, nereli, kaç yaşında gibi sorularınızın cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz.

1975 doğumlu olan Pınar Ergüner, 45 yaşındadır.

Pınar Ergüner, aslen Kocaelilidir.

Uluslararası İlişkiler bölümünde okumayı hayal etse de İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü ile daha kolay entegre edebileceği halkla ilişkiler ya da reklamcılık düşündüğü için bu bölümü seçti.

Magazin sunuculuğu ile adını duyursa da farklı formatlardaki programlara imza attı. NTV’deki hafta sonu programı da zirveye çıktığı dönem olarak kabul edilir. Her ne kadar tesadüf eseri başladığını açıklasa da sunuculuk konusundaki geleceğini şansa bırakmamıştır ve Türkçesini geliştirmek üzere Can Gürzap, Cihan Ünal, Haluk Kurtoğlu, Serpil Akıllıoğlu gibi isimlerden dersler almıştır. 15 yıldan fazla ekran deneyimi bulunmaktadır.

Pınar Ergüner evli değil.

Pınar Ergüner’in oyuncu Arda Esen ile olan ancak boşanma ile sonuçlanan evliliğinden bir çocuğu bulunmaktadır.

Renkli dünyasını kendisine takip edenlere çok iyi yansıtan Ergüner’i @pinarerguner onaylı hesabından takip edebilirsiniz. Twitter hesabı da yine @pinarerguner’dir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Necat Gülseven kimdir?

Naz Frambuaz Kimdir?