Demir istifa etti

 Gelecek Partisi İl Başkanı Beytullah Demir, partisinden ve görevinden istifa etti. İl binasında basın toplantısı düzenleyen Demir, şunları söyledi: “Kurulduğu ilk günden beri, Genel Başkanımızın belirlemiş olduğu yolda canla başla ve istikrarla yürümeye ve belirlenen hedeflere varmaya gayret gösterdik. İlk çakıl taşı konulmaya başlandığından bugüne kadar liyakat ve sadakat çerçevesinde bize verilen görevleri yerine getirmeye çalıştık. Yılmadık yıkılmadık hep ürettik hep ileri gitmek için adımlar attık. 

İl kurucular kurulundan ilçelere kadar gece gündüz çalıştık çaba gösterdik. Antalya’nın bir ucundan diğer ucuna giderken dava ve hak bilinci ile yol aldık. Parti tüzüğümüz ve parti programımız her zaman başucu kitaplarımız oldu. Genel Başkanımızın ve Genel Merkezimizin direktifleri doğrultusunda ilerlemeyi kendimize görev bildik.
Antalya İl Yönetiminin almış olduğu ve Parti Tüzüğünün çeşitli maddelerinde net anlaşılmasına ve belirtilmesinde rağmen Genel Merkezin alınan kararı hiçbir neden belirtmeksizin uygulamaması İl yönetimimizin kafasında soru işaretleri olmasına sebebiyet göstermiştir. Bizler aldığımız kararın altına atmış olduğumuz imza ile il teşkilatının hala ayakta olduğunu ve mücadeleye devam ettiğini gösterirken, Genel Merkezin yapmış olduğu vurdumduymaz tavır İl Teşkilatı olarak boşa kürek çektiğimiz yönde içimize kuşku düşürmüştür. 
Sürekli liyakat ve sadakatten bahsedilen, birlik ve beraberlikten bahsedilen bir ortamda liyakat ve sadakatin olmaması ve birliğin sağlanmaması düşündürücüdür. İl Teşkilatının almış olduğu kararın uygulanmaması il teşkilatlarının geçiş sürecinde birer kukla olarak kullanıldığı ve işleri bitince kendi yöntemlerinin uygulayacaklarından kendilerine piyon görevi üstlenecek şahıslara ihtiyaç duydukları anbean açıktır.
Gelecek Partisi’nin ülkenin sorunlarını anlama, analiz etme, çözüm üretme iradesini gösterebileceğine olan inancımız kalmamıştır. Bu vesile ile; Bizler liyakat ve sadakat kelimelerine aldandığımızdan dolayı özür diler, liyakat ve sadakat kelimelerinin ülkemizde hiçbir zaman doğru manada kullanılmadığını üzülerek tekrar öğrenmiş bulunuyoruz. Bu sebeple Kadın Kolları Başkanımız Havva Gencer ve yönetimi, Aksu, Akseki, Döşemealtı, Elmalı, Kemer, Konyaaltı, Muratpaşa, Serik İlçe Başkanları ve yönetimleri, Antalya İl Yönetim Kurulu ve ben il başkanlığından ve parti üyeliğinden istifa ediyoruz”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
ANTGİAD çalışmalarını paylaştı

Antalya Haberleri: ANTGİAD çalışmalarını paylaştı

Aksoy Araştırma’dan seçim anketi: Millet İttifakı farkı açıyor