Lia Shine kimdir? Lia Shine isminin anlamı ne?

Lia Shine kimdir? Lia Shine isminin anlamı ne?

Son zamanların en çok dinlenilen rap sanatçılarından olan Lia Shine kimdir? Genç ve yetenekli rapçi Lia Shine kaç yaşında? Rap dünyasının sayılan isimlerinden olan Lia Shine nereli?

Lia Shine kimdir?

Lia Shine kimdir? Kısaca bir tanıyalım…

Bugün, son zamanların en çok dinlenilen müzik türlerinden biri olan rapin hatırlı isimlerinden Lia Shine’ı tanıyacağız. Şimdi genç şarkıcıya kısa bir göz atalım.

  • Kilosu: Bilinmemektedir.
  • Boyu: Bilinmemektedir.
  • Yaşı: 22
  • Burç: Bilinmemektedir.
  • Doğum tarihi: 1999
  • Memleketi: Sivas
  • Yaşadığı şehir: İstanbul

Lia Shine boyu

Genç ve yetenekli şarkıcı Lia Shine, boyunu herhangi bir yerde belirtmemiştir.

Lia Shine kilosu

Fit vücudu ve fiziği ile dikkat çeken Lia Shine, boyunu belirtmemiştir fakat biz 1.80 civarında olduğunu tahmin ediyoruz.

Lia Shine doğum yılı

Her yazdığı şarkısının bir hikayesi olan Lia Shine, 1999 yılında dünyaya gözlerini açmıştır.

Lia Shine burcu

Yakışıklı şarkıcı Lia Shine’ın 1999 yılında doğduğunu biliyoruz fakat hangi ayda doğduğunu söylemediğini için bu konu hakkında size bir bilgi veremiyoruz. Elimize bir bilgi ulaştığında size de aktaracağız. 

Lia Shine nereli?

Lia Shine nereli?

Genç ve yetenekli şarkıcı Lia Shine, Sivaslıdır.

Lia Shine nerede yaşıyor?

Sivaslı olan Lia Shine, İstanbul’da ikamet etmektedir.

Lia Shine isminin anlamı nedir?

İsmimin anlamını şöyle açıklayayım; Hayatımın iyi ve kötü yönde etkilediği iki insanın isimlerinin içinde bulunan harflerin birleşimi ile oluşuyor. Birisi vefat eden babamın isim harflerinden, diğeri ise tanımadığım veya gerçekten tanıyamadığım bir kadın olduğu için onu ben de bilmiyorum. Bu yüzden Lia ismi kötü günlerimi ve kötü bir şeyler yaşadığım tarafımı temsil ediyor. Shine ise İngilizce olarak parlamak anlamına geldiği için, benim şu zamana kadar yaptığım iyi şeyleri, zaferi ve iyi tarafıma temsil ediyor.

Lia Shine yaptığı müzik tarzını nasıl yorumluyor?

Lia Shine verdiği bir röportajda, yaptığınız müziği nasıl yorumluyorsunuz? Sorusuna şu şekilde cevap verdi; ” Yaptığım müzik tarzını bir kalıba sokmak istemiyorum. Fakat gerçekçi olmam gerekirse tek tarzdan devam ediyorum. Emotional ve sad trap diyebiliriz. Olmadığım bir insanı yansıtmak istemiyorum. Hem zaten şu anda sert bir kişiliğe sahip değilim, duygusal yönüm daha ağır basıyor.

 Lia Shine ilham aldığı sanatçılar kimdir?

Lia Shine bir röportajında, ilham aldığınız sanatçılar kimlerdir? sorusuna şu şekilde cevap verdi;”İlham aldığım birçok sanatçı var. Özellikle Lil skies kesinlikle bir numara da benim için. Hatta genellikle SoundCloud medyasındaki anonim isimlerden dinliyorum. Türkiye’de ise Şehinşah benim için çok ayrı bir karakteri oluşturuyor. Tarz konusunda birbirimize çok tersiz farkındayım ama bana karşı kurduğu tek bir cümlesi bile bana çok büyük ilham veriyor.” dedi.

Lia Shine ilham aldığı Şehinşah ile nasıl tanıştı?

Lia Shine bir röportajında bu soruyu şu şekilde cevaplamıştır; “Şehinşah yani Ufuk abi ile tanışmamız çok garip bir şekilde ortaya çıktı. Ben tanıştığımız gün son şarkımı yayınlamıştım. Artık müzik yapmaktan vazgeçmiştim ve kafamda saçma düşünceler vardı. O gün yemek yerken, Ufuk abi oğlu Atlas ile birlikte sahnedeki fotoğraflarını paylaşmış bende onu gördüm Instagram’da. Anneme, keşke “bu şekilde olabilseydim” demiştim. Aradan bir saat geçti geçmedi Instagram’da benim şarkım olan Aden’in klibini beğendiğini ve beni takip ettiğini gördüm. Çok heyecanlanmıştım, sonra mesaj atıp teşekkür ettim ve bana çok umut verici şeyler söyledi. Benim şarkılarıma ve bana güvenen inanan tek kişi oydu. Hatta İstanbul’a yolun düşerse tanışabileceğimizi de söylemişti. Ben de bu fırsatı tabii ki de kaçırmadım 2-3 gün sonra İstanbul’a gittim ve böylece tanışmış olduk beraber bir şeyler yapabileceğimizi söyledi ve sonunda bir şeyler yaptık.” dedi.

Lia Shine’ın hedefi nedir?

Lia Shine bir röportajında, hedefiniz nedir? sorusuna şu şekilde cevap verdi; “İleride şarkılarımı sahnelerde seslendirmeyi istiyorum, şu anki en büyük hayalim bu olabilir.” dedi.

Lia Shine sevgilisi

Lia Shine şu anda bilinen bir ilişkisi yoktur. Güncel olarak sevgilisi olduğu hakkında bir röportaj ve bilgi vermemiştir.

Lia Shine nasıl fenomen oldu?

Lia Shine, ilk olarak 6 Kasım 2019 tarihinde “Bari Bunu Yap” şarkısını çıkardı. Ardından Aden şarkısını çıkarıp müziği bırakma kararı aldı. Fakat daha sonra Şehinşah ile tanıştı ve hayatı değişti diyebiliriz. Emotional rap yapan Lia Shine çıkardığı “Aden p2” ve “Ben Gibi Bakmaz” şarkısıyla oldukça yükseldi. Bu şarkılarıyla patlayan Shine, müzik hayatına devam etti. 

Lia Shine sosyal medya hesapları nedir?

Lia Shine sosyal medya hesapları

Genç ve yetenekli şarkıcı Lia Shine tanıtımını yaptığımız yazının sonuna geldiniz. Lia Shine’ın sosyal medya hesaplarını aşağıya ekliyoruz. Göz atmak için aşağıya koyduğumuz linkere bakabilirsiniz.

Lia Shine Instagram

Genç şarkıcı Lia Shine’ın Instagram hesabında 19 gönderisi ve 45,5 bin takipçisi vardır. Lia Shine’a Instagram’dan ulaşmak isterseniz buraya tıklayabilirisiniz.

Lia Shine Twitter

Lia Shine’ın Twitter hesabına ulaşmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Selin Genç kimdir? Sevgilisi kim? Hangi dizide oynayacak?

Selin Genç kimdir? Sevgilisi kim? Hangi dizide oynayacak?

Ceren Yılmaz kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?

Ceren Yılmaz kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?