Şahin kongreden seslendi Esen’le kavga başladı

CHP Muratpaşa İlçe başkanlığına yeniden seçilen Hasan Şahin, kongrede yaptığı konuşmada Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’i ağır dille eleştirdi. Şahin, konuşmasında şunları kaydetti:
“Bu beğenmediğiniz örgüt, hiç ortada seçim yokken 4 sene önce bültenler çıkardı, sokak sokak, kapı kapı gezdi. Kapalı Yol esnafıyla kardeş gibi oldu. Her gün orada oldukları için… Emeklerinize sağlık arkadaşlar, şimdi kalkmışsınız Muratpaşa Örgütü dağılmış! Ayıptır! Ayıp! Emeğe saygı olsun. Lütfen rica ediyorum. Bırakın bu işleri! Öyle Konyaaltı’nın deniz manzaralı odalarından burada siyaset yapamazsınız, yaptırmam. Arkadaşlar, kürsüye çıkıp eleştirdiğiniz belediye başkanı Kepez seçimlerine karışmış değil mi? Teşekkür ederim. Benim gençlik kolları başkanım, il başkanım, Antalya’ya 8 milletvekili kazandıran belediye başkanım, partili belediye başkanım, partili! Haddinizi bilin! Şimdi bir şey söyleyeceğim. Seçimlere karışmayan belediye başkanım yok. Turgay başkanım, Ümit Başkanım, Büyükşehir Belediye Başkanım, Semih Başkanım, Kumluca, Gazipaşa başkanlarım. Belediye başkanları seçimlere karımış. Bundan doğal bir şey yok. Peki Konyaaltı Belediye Başkanı seçimlerle ilgili belediyeye 180 işçi alırken neredeydiniz arkadaşlar? Şimdi içişleri boş verin. Aslında çok yumuşak bir konuşma yapmayı, örgütü toparlayıcı bir konuşma yapmayı istedim. Ancak çıkıpta dağılmış Muratpaşa Örgütü denilince, kendimi tutamadım o yüzden sizden özür dilerim.” 
Şahin’in bu konuşmasından haberdar olan Konnyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’de kısa bir süre sonra sosyal medya hesabından şu yanıtı verdi:
“Bugün gerçekleştirilen bir ilçe kongresinde ilçe başkanı tarafından, şahsım ve belediyemiz hakkında gerçekle bağdaşmayan iddialar dile getirildiğini üzüntüyle öğrendim.
Asli ve öncelikli sorumluluğumuz; partimizi temsilen hizmet etmekle yükümlü olduğumuz şehirler ve halk için çalışmaktır.
Bunun yerine, her türlü ahlaki değeri bir yana bırakarak sırf siyasi rant devşirmek için asılsız iftiralar üretmeyi mübah gören zihniyeti reddediyorum.
Her türlü hukuki yollara başvurma hakkım saklı kalmak kaydıyla, bu asılsız ve amacı malum sözleri halkımızın vicdanına havale ediyorum.
Saygılarımla.”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Manavgat Kaymakamı Demir veda etti

Manavgat Kaymakamı Demir veda etti

Topaloğlu’na ziyaret