Gamze Çelik kimdir? thegamzeniz_ kimdir? İşte hayatı hakkında detaylar!

Tiktok fenomenlerinden olan Gamze Çelik (thegamzeniz_) ile fenomen listemizden devam ediyoruz. Tiktok platformunda ürettiği içerikler ile kısa zamanda diğer platformlarda fenomen haline gelen Gamze Çelik (thegamzeniz_), bu sefer de İnstagram platformunda yükselmeyi hedefliyor. Yakın zamanda geniş kitlelere hitap etmesi ile gündem olan Gamze Çelik (thegamzeniz_) takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya giriştiler bile.

Gamze Çelik kimdir? thegamzeniz_ kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? gibi merak edilen bütün soruların cevaplarını siz değerli okuyucularımız için kendisiyle yaptığımız keyifli röportajımız sayesinde yazımızda derledik.

Aşık olmadım o yüzden bu konu hakkında yorum yapamayacağım

Lise son da okuyorum üniversite sınavına hazırlanıyorum

İnstagram değil tiktokta içerik üretiyorum destekleyen çok az kişi oldu

Anlık bir video atıp sevildim yavaş yavaş oldu

Var

Hobilerim video çekmek fobim yok

St54 teamim adı Sarı ve Turkuaz’ın baş harfleri Sakarya’nın 5 rakamı İstanbul’un 4ü en yakın arkadaşlarımla sevdiğimiz şeyler

Var

Yenilenen dijital platformlar ile birlikte en çok ilgi gören sosyal mecra Tiktok oldu. Tiktok platformu ile fenomen hale gelen başarılı isim çekmiş olduğu videolar ve yayınlamış olduğu fotoğraflar ile kısa zamanda geniş hayran kitlelerine ulaştı. Sosyal medya platformların yanı sıra son yıllarda popüler hale gelen uygulama olan Tiktok’ta ise 775K takipçisi var. Aynı zamanda bu platformda 65M beğeniye sahip.

 İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Çelik’in instagram da ise 91BB takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

22 Haziran’da uçuşlar başlıyor

3 çocuk annesi yaşamına son verdi