Daha Fazla Haber

  • YALIKAVAK MARİNA SEZONA HAZIR!

    YALIKAVAK MARİNA SEZONA HAZIR!

    Yalıkavak Marina 2024 Sezonuna Heyecan Verici Yeniliklerle Hazırlanıyor. Yalıkavak Marina Misafirlerini ve Yat Tutkunlarını Ayrıcalıklı Deneyimler ve Özel Hizmetlerle Dolu Bir Yaz Bekliyor.

    Daha

  • ÖZBEKİSTAN’DA DEDEMAN RÜZGARI ESİYOR

    ÖZBEKİSTAN’DA DEDEMAN RÜZGARI ESİYOR

    Yurt dışı otel yatırımlarına 2024 yılında da hız kesmeden devam eden Türkiye’nin en büyük yerli otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, geçtiğimiz ay sözleşmeleri imzalanan Özbekistan’daki 3 otelinin 2’sinin açılışını gerçekleştirdi.

    Daha

  • EĞLENCENİN PROFESYONELLERİNİ AĞIRLADI

    EĞLENCENİN PROFESYONELLERİNİ AĞIRLADI

    1918 yılında kurulan, küresel eğlence merkezleri profesyonellerinden oluşan çeşitli ve dinamik bir topluluk olan Brüksel merkezli IAAPA’nın Bahar Zirvesi, 24-25 Nisan tarihlerinde Antalya’da gerçekleşti.

    Daha

  • SANFLIGHT, HAVAYOLU EKOSİSTEMİNE AJET'İ EKLEDİ

    SANFLIGHT, HAVAYOLU EKOSİSTEMİNE AJET’İ EKLEDİ

    SAN Tourism Software Group’un Türkiye’nin en geniş havayolu entegrasyon ağına sahip markası SanFlight, GDS’ler, LowCost tedarikçiler, direkt NDC havayolu bağlantıları ve 100’den fazla tur operatörünün charter uçuşlarının olduğu tedarikçilerden oluşan geniş tedarikçi ağına AJet’i de eklediğini duyurdu.

    Daha

  • KRUVAZİYERDE % 46 ARTIŞ

    KRUVAZİYERDE % 46 ARTIŞ

    2024 yılı Ocak-Mart döneminde Türkiye’ye 50 kruvaziyer gemisiyle giden-gelen turist sayısı % 46 artarak 62 bine yaklaştı. Rekor yıl olan 2011’de 74 bine yakındı.

    Daha

  • AVRUPA BİRLİĞİ'NDEN ÖDÜL ALDI!

    AVRUPA BİRLİĞİ’NDEN ÖDÜL ALDI!

    Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi.

    Daha

Daha fazla yükle
Tebrikler. İnternetin sonuna ulaştınız.