Daha Fazla Haber

  • 'BU İŞİ İVEDİLİKLE ÇÖZÜN!'

    ‘BU İŞİ İVEDİLİKLE ÇÖZÜN!’

    Son dönemde sivil havacılıkta artan uçak rötarları ve sefer sayılarındaki azalışların altında yatan sebebin maaşlarının artmasını isteyen hava trafik kontrolörleri olduğu ortaya çıktı.

    Daha

  • KUYAB GENEL MÜDÜRÜ ERDEN ARI, ATİK’TE!

    KUYAB GENEL MÜDÜRÜ ERDEN ARI, ATİK’TE!

    Uluslararası Ticaret ve İşbirliği Konseyi (ATİK) Antalya Başkanı Erdoğan Budak ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kundu Turizm Yatırımcıları Birliği (KUYAB) Müdürü Erden Arı’yı ziyaret etti.

    Daha

  • ATSO'NUN YENİ BAŞKANI YUSUF HACISÜLEYMAN OLDU

    ATSO’NUN YENİ BAŞKANI YUSUF HACISÜLEYMAN OLDU

    Geçtiğimiz günlerde tekne kazası ile hayatını kaybeden Ali Bahar’ın yerine Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına turizmci Yusuf Hacısüleyman seçildi.

    Daha

  • Çalışanların, moral vemotivasyonunu sağlamak amacıyla bu özel günü düzenlediklerini ifade eden Alarcha Hotels Genel Müdürü Mehmet Eslek, personelin özverili çalışmaları sayesindemisafirlere en iyi hizmeti sunduklarını ifade ederken, teşekkürlerini sundu. Otelin bahçesindegerçekleştirilen etkinliğe, yönetim kadrosundan temizlik görevlilerine kadartüm personel katıldı. Düzenlenen bu özel gün, çeşitli etkinlikler vesürprizlerle renklendi. 3 ayda bir gerçekleştirilen bu özel günlerden birisiolan […] Daha

  • BARBEKÜ PARTİSİNDE BULUŞTULAR

    BARBEKÜ PARTİSİNDE BULUŞTULAR

    Halil ÖNCÜ (MANAVGAT) – Antalya Manavgat’ta yer alan Alarcha Hotels personeline otel yönetimi tarafından barbekü partisi düzenlendi.

    Daha

  • TURİZM BÖLGELERİNE COĞRAFİ İŞARET DOPİNGİ

    Türkiye’de turistler tarafından en çok ziyaret edilen illerden 10’u, sınai haklar alanında da zirveye oturuyor. Söz konusu 10 ilden yapılan marka tescil ve coğrafi işaret başvuruları, tüm Türkiye’den yapılan başvuruların yaklaşık yüzde 70’ini oluşturuyor.

    Daha

  • BAKAN ERSOY VE SCHMETTERLİNG’DEN İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI

    BAKAN ERSOY VE SCHMETTERLİNG’DEN İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un davetiyle İstanbul’da özel bir toplantı gerçekleştiren Schmetterling International CEO’su Ömer Karaca, Türkiye ve Almanya turizm ilişkilerinin daha da güçlenmesi için görüşlerini paylaştı. Karaca, uzun vadeli başarı için sürekli diyalog ve iş birliğinin önemini vurguladı.

    Daha

Daha fazla yükle
Tebrikler. İnternetin sonuna ulaştınız.