Daha Fazla Haber

  • ÖĞRENCİLERE MODEL UÇAK GÖSTERİSİ

    ÖĞRENCİLERE MODEL UÇAK GÖSTERİSİ

    Türk Hava Kurumu Antalya Karain Havacılık Eğitim Merkezi Koordinatörlüğü tarafından Dünya Havacı Kadınlar Haftasında birçok etkinlik düzenlendi.

    Daha

  • Turizme taze kan

    Turizme taze kan

    Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ALTSO) Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde düzenlediği Ön Büro ve Kat Hizmetleri eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerler için tören düzenlendi. Daha

  • Turizmde kadın iş gücüne ağırlık verilecek

    Turizmde kadın iş gücüne ağırlık verilecek

    Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Hakan Saatçioğlu, turizmde sürdürülebilirlik, sektörde kadın iş gücü ve personel istihdamı konularına daha fazla ağırlık vereceklerini söyledi. Daha

  • YENİLENEN OLYMPOS ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

    YENİLENEN OLYMPOS ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

    Olympos Antik Kenti Karşılama Merkezi açılışı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Vali Hulusi Şahin’in katılımı ile gerçekleştirildi. Bakan Ersoy, son bir yıl içerisinde Dünya çapında en çok kazı ve kurtarma çalışması yapılan ülkenin Türkiye olduğunu açıkladı.

    Daha

  • ÇAMYUVA ARITMA TESİSİ HAYATA GEÇTİ!

    ÇAMYUVA ARITMA TESİSİ HAYATA GEÇTİ!

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Vali Hulusi Şahin’in katılımları ile Kemer-Çamyuva Atık Su Arıtma Tesisinin açılışı gerçekleştirildi. Bakan Ersoy projenin 2 milyar lira yatırım bedeline sahip olduğunu kaydetti.

    Daha

  • MUSTAFA YILDIRIM, DEDEMAN KEMER RESORT'TA

    MUSTAFA YILDIRIM, DEDEMAN KEMER RESORT’TA

    Sektörün deneyimli isimlerinden Mustafa Yıldırım, Dedeman Hotels and Resorts grubu Dedeman Kemer Resort’ da E-Ticaret operasyonlarından sorumlu olarak çalışmaya başladı.

    Daha

  • 2024’TE SEYAHAT GELİRİ

    2024’TE SEYAHAT GELİRİ

    T.C. Merkez Bankası verilerine göre Türkiye’nin seyahat geliri 2024 yılı Ocak ayında % 5,5 artışla 2,75 milyar Dolar seviyesine çıktı. 2023’de ise 2,60 milyar Dolardı.

    Daha

  • Antalya turizminde tüm zamanların rekoru

    Antalya turizminde tüm zamanların rekoru

    Turizm kenti Antalya’da, 15 milyon 280 bin turistin geldiği 2019 yılındaki tüm zamanların rekoru, 2023 yılı kasım ayı sonu itibarıyla 200’e yakın ülkeden gelen 15 milyon 371 bin turistle geride bırakıldı. 2023 yılı, Antalya turizm tarihinin en yüksek turist sayısına ulaşılan yeni rekor yılı oldu. Daha

  • İBRADI İLÇE HALK KÜTÜPHANESİ KULLANICILARLA BULUŞTU

    İBRADI İLÇE HALK KÜTÜPHANESİ KULLANICILARLA BULUŞTU

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Cumhuriyet’in 100. yılında 100 yeni kütüphane hedefine ulaştıklarını belirterek, “2024 yılında 100 yapay zeka temelli akıllı kütüphaneyi de ülkemize kazandırmayı hedefliyoruz.” dedi.

    Daha

  • GELECEĞE MİRAS 'ASPENDOS'

    GELECEĞE MİRAS ‘ASPENDOS’

    Bakan Ersoy, Antalya’daki Aspendos Antik Tiyatro’da düzenlenen “Geleceğe Miras” Aspendos Tanıtım Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, ören yerinin önemli bir çekim merkezi olduğunu söyledi.

    Daha

  • KRUVAZİYERDE YENİ REKOR

    KRUVAZİYERDE YENİ REKOR

    2024 yılı Ocak-Şubat döneminde Türkiye’ye 23 kruvaziyer gemisiyle giden-gelen turist sayısı % 137 artarak 25 bine yaklaştı. Rekor yıl olan 2011 ve 2013’te 27-28 nine yakındı.

    Daha

  • CANKUŞ DRON ANTALYA BELEK ÜNİVERSİTESİ’NDE

    CANKUŞ DRON ANTALYA BELEK ÜNİVERSİTESİ’NDE

    Halil ÖNCÜ (BELEK) – Uluslararası İnsansız Hava Aracı Pilotları Derneği kurucu Başkanı da olan Cankuş Dron İşletmesi kurucusu Erdoğan Budak, beş yıldır çalışmalarını yürüttüğü ve geçtiğimiz yıl otellerde boğulmalara karşı hayat kurtarmak amacıyla faaliyete geçirdikleri Cankuş projesini Antalya Belek Üniversitesi Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri Programı kapsamında öğrencilere anlattı.

    Daha

Daha fazla yükle
Tebrikler. İnternetin sonuna ulaştınız.