Şeyda Aydın Kimdir?

Sosyal medya fenomeni Şeyda Aydın Tiktok hesabından yaptığı paylaşımlar ile 2,5 milyona yakın takipçi kitlesine ulaşmıştır. Videolarını çocukları ile birlikte çekmektedir. İki çocuğu vardır eşi iş adamıdır. Sosyal medyada eşinin pek görünmemesinin sebebi kameraları pek sevmiyor olmasıdır. Şeyda Aydın’ın yaşı, eğitimi, kariyeri, burcu ve hakkında merak etiklerinizi yazımızda bulabilirsiniz.

Şeyda Aydın 26 Temmuz 1988 yılında dünyaya gelmiştir. 2020 itibari ile 32 yaşındadır.

Şeyda Aydın aslen Tokatlıdır.

Şeyda Aydın’ın hangi burç olduğu da merak konusudur Şeyda Aydın Aslan burcudur. 

Şeyda Aydın Türk bayanlarına göre uzun boylu sayılır boyu 1.72 cm’dir.

Şeyda Aydın evlidir ve iki çocuk sahibidir. Eşi iş adamıdır. Sosyal medyayı ve fotoğraf çekilmeyi sevmemektedir. Eşi ile birlikte olduğunu sosyal medyada yer almadığı için ayrı olduklarının düşünüldüğünü ve bu konuya kızdığını da belirtmektedir.

Şeyda Aydın İstanbul Ticaret Odası Anadolu Teknik Lisesi, Radyo-Televizyon bölümünü bitirmiştir. İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümünden mezun olmuştur. Stop motion tekniğiyle yakından ilgilenmektedir.

Şeyda Aydın Gönülçelen, Arka Sokaklar ve Uçurum isimli dizilerde rol almıştır. Sonrasında genç oyuncu Şeyda Aydın, müzik dünyasına başarılı bir başlangıç yapmıştır. Şeyda Aydın 2007 yılında Sıradan bir gün isimli filmin gene aynı yıl Patates Dünyası isimli filmin yönetmenliğini yapmıştır. 2007 yılında Çocuk ve Silah isimli makalesi yayınlamıştır.

Şeyda Aydın’ın Serseri isimli single parçası 2014 yılının yaz aylarında yayınlamıştır. Ve bu parçası çok sevilmiştir.

Şeyda Aydın TikTok hesabında da paylaşım yapmaktadır. Çocukları ile birlikte eğlenceli içerikler üretmektedirler. Amacına uygun kullanılınca çok güzel bir uygulama olduğunu da ekliyor.

Şeyda Aydın’ın en sevdiği renk ise kırmızı olduğunu söylemektedir.

Şeyda Aydın’ın youtube hesabında 18 bin civarı takipçisi vardır. Instagram hesabında 181 bin takipçisi vardır. Hesabının ismi seyda__aydin şeklindedir. Tiktok hesabında 2,4 milyon takipçisi vardır. Hesabının ismi seydaaydin_ şeklindedir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Sena Suzan Şen Kimdir?

Mervan Tepelioğlu kimdir?