DÜZCE ÜNİVERSİTESİ İLE LİMAK HOLDİNG ARASINDA MESLEKİ EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ İLE LİMAK HOLDİNG ARASINDA MESLEKİ EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ

İmza töreni öncesinde Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özdemir, Limak Thermal Boutique Hotel Genel Müdürü Erkut Esenlik ve Limak Cyprus Deluxe Hotel Gıda Yöneticisi Ali Rıza Dölkeleş, Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi Konferans Salonu’nda  öğrencilerle bir araya gelerek sektör deneyimlerini ve mesleki birikimlerini paylaştı. 

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşi kapsamında, Limak Holding Turizm Grubu adına  Ahmet Özdemir tarafından kura ile belirlenen üç öğrenciye, Limak Holding Turizm Grubunun Antalya’da faaliyet gösteren üç farklı otelinde ikişer kişilik, üç günlük konaklama hediye edildi. 

Söyleşinin kapanış konuşmasını gerçekleştiren Düzce Üniversitesi Akçakoca Bey Siyasal  Bilgiler Fakültesi Dekanı ve Akçakoca Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Recai Aydın, mesleki eğitimin öğrencilerin kariyer yolculuklarında son derece önemli bir aşama olduğuna  dikkat çekerek, öğrencilerin bu süreci bilinçli ve etkin şekilde değerlendirmelerinin önemini  vurguladı. 

Konuşmasının sonunda, söz konusu iş birliğinin hayata geçirilmesine katkı sunan Limak  Holding yetkililerine, Doç. Dr. Züleyhan Baran’a, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrenci si Ayşenur Erbaş’a teşekkürlerini iletti. 

Söyleşinin ardından, Düzce Üniversitesi Akçakoca Meslek Yüksekokulu ile Limak Holding  Turizm Grubu arasında mesleki eğitim iş birliği protokolü imzalanarak taraflar arasında resmi iş birliği süreci başlatıldı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Alanya'da öğrencilere hijyen eğitimi

Alanya’da öğrencilere hijyen eğitimi