DR. CANDEMİR ZOROĞLU’NA DUYGUSAL VEDA

DR. CANDEMİR ZOROĞLU’NA DUYGUSAL VEDA

Antalya’da kültür ve turizm alanında yürüttüğü başarılı projelerle tanınan Dr. Candemir Zoroğlu, 17 Ocak 2026 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan kararname ile Uludağ Alan Başkanlığı görevine getirildi. Atama kararının ardından Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü binasında duygusal bir veda buluşması gerçekleştirildi.

Antalya Turizmine “Gönül Bağı” Vurgusu

Müdürlük personelinin geniş katılımıyla düzenlenen törende, Dr. Zoroğlu’nun görev süresi boyunca Antalya’nın turizm potansiyelini artırmaya yönelik yürüttüğü çalışmalar takdirle anıldı. Görev süresi boyunca ekip ruhunu ve paylaşımcı yaklaşımı ön planda tutan Zoroğlu’nun, kurum içerisinde oluşturduğu güçlü çalışma ikliminin altı çizildi.

Personele Teşekkür ve Gelecek Vizyonu

Buluşmada, Dr. Zoroğlu’nun sadece bir idareci olarak değil, iş birliğine dayalı yaklaşımıyla Antalya turizmi için stratejik adımlar atan bir isim olduğu ifade edildi. Kurum adına yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İl Müdürümüz Sn. Zoroğlu’nun Antalya ile kurduğu gönül bağının her zaman süreceğine inanıyoruz. Şehrimize sunduğu kıymetli katkılar için kendisine teşekkürlerimizi iletiyor; Uludağ Alan Başkanlığı gibi önemli bir görevde başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.”

Yeni Durak Uludağ

Antalya gibi dünya turizminin merkezlerinden birinde edindiği tecrübeyi şimdi Uludağ’ın korunması ve geliştirilmesi süreçlerine aktaracak olan Dr. Candemir Zoroğlu, mesai arkadaşlarıyla vedalaşarak yeni görevine başlamak üzere şehirden ayrıldı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
PARK DEDEMAN ŞİŞLİ MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAMAYA BAŞLADI

PARK DEDEMAN ŞİŞLİ MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAMAYA BAŞLADI

İSTANBUL BOĞAZI’NDA TURİZM ZİRVESİ: TÜRSAB SEKTÖRÜN GELECEĞİNİ MASAYA YATIRDI

İSTANBUL BOĞAZI’NDA TURİZM ZİRVESİ: TÜRSAB SEKTÖRÜN GELECEĞİNİ MASAYA YATIRDI