FRAPORT TAV ANTALYA HAVALİMANI’NDA 23 NİSAN’A ÖZEL RENKLİ KARŞILAMA

FRAPORT TAV ANTALYA HAVALİMANI’NDA 23 NİSAN’A ÖZEL RENKLİ KARŞILAMA

Günün ilk saatlerinden itibaren İç Hatlar Giden Yolcu Salonu’nda başlayan etkinlikler, özellikle çocuk yolculara unutulmaz bir seyahat deneyimi sundu.

Etkinlik kapsamında terminal alanı Türk bayrakları ve kırmızı-beyaz balonlarla süslenirken, yürüyen bando performansı yolculara bayram atmosferini yaşattı. Dinozor, My Little Pony, Ninja Kaplumbağa ve LOL Bebek karakterlerinden oluşan maskotlar, terminalde çocuklarla bir araya gelerek eğlenceli anlara imza attı.

Balon sanatçısının hazırladığı figürler ve gün boyunca dağıtılan bayraklar ile terminalde görsel bir şölen oluşturulurken, çocuk şarkılarının eşlik ettiği etkinlikler yolcular tarafından ilgiyle takip edildi.

Fraport TAV Antalya Havalimanı, özel günlerde gerçekleştirdiği etkinliklerle yolcu deneyimini zenginleştirmeye devam ederken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl da terminalde coşkulu bir atmosferle kutladı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Manavgat Belediyesine yönelik soruşturmada 5 yeni tutuklama

Manavgat Belediyesi’ne yönelik soruşturmada 5 yeni tutuklama