Cihan Esen kimdir?

Son olarak Show Tv ekranlarında yayınlanan Ramo dizisinin oyuncu bünyesine dahil olan Cihan Esen  sergilediği üstün performans ile izleyicileri ekrana kilitlemişti. Bir çok popüler dizide adının geçtiğini bildiğimiz güzel oyuncunun hayatı hakkında ki bütün detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Cihan Esen kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında? Hangi yapımlarda bulundu? Tüm merak edilen soruların cevaplarını sizler için derledik

Magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. En kısa zamanda güncel bilgiler ile karşınızda olacağız. Yeni gelişmelerden sizleri haberdar edebilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Talent Menajerlik bünyesinde oyunculuk çalışmalarına devam eden başarılı isim, ekranlara ilk defa Deniz Yıldızı dizisinde hayat verdiği Yusuf karakteri ile merhaba demiştir. Daha sonrasında ise Ramo dizisinin oyuncu bünyesinde dahil olmuştur.

İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Esen’in instagramda ise 2B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Zeynep Demirhan hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Ata Nedim Arman kimdir?

Muhammed Fatih Ayhan kimdir? Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Ömer’i kimdir?