Aslı Kaya

Aslı Kaya

Aslı Kaya kimdir, kaç yaşında, Aslı Kaya Kedi Mari Demet Özdemir ilişkisi, yaşı, cinsiyeti, eski hali? The Aslı ismi ile fenomen olan Aslı Kaya erkek mi?

Aslı Kaya 1992 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Özellikle kendine özgü, giyim tarzı, saç modeli ve yaşam tarzı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Milyonlarca beğenisi ve takipçisi bulunan Aslı Kaya The Aslı ismi ile fenomen listelerinde ilk sıralarda yer almaktadır.

En sivri çıkışını yakın dönemde sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği canlı yayın sırasında oyuncu Demet Özdemir ile aynı evde 2 yıl birlikte kaldıklarını ve aşk yaşadıklarını itiraf etmesi ile yaşamıştır.

Magazin, basın ve sosyal medya üzerinden Demet Özdemir ve Aslı Kaya aşkı 2014 yılında yaşandığı ve birbirlerini çok sevdikleri yazılmıştır.

Bir diğer nokta ise Aslı Kaya oyuncu, şarkıcı ve fenomen Norapella ile çektiği video içerikleri ile yıldızı parladı. Fakat bir dönem sonra ikilinin yolları ayrıldı. Norapella ve Aslı Kaya sevgili mi? Şeklinde sorular ise reddedilmiştir.

Aslı Kaya erkek mi? Sorusu ise en çok merak edilen konular arasında. Fakat Aslı Kaya erkek değil kız! Sadece erkeğe benzetilmektedir. Erkeksi yapısıyla, pozları ve fotoğrafları ile erkek görüntüsü vermektedir. Dövmeleri ise takipçileri tarafından çok beğenilmektedir.

Aslı Kaya boyu 1.66 cm kilosu 53 kg burcu Oğlak.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

MUĞLA’YA GAYRİMENKUL İLGİSİ ARTARAK DEVAM EDİYOR

RUSLARIN TÜRKİYE İLGİSİ ANKETE YANSIDI