Eftalya Yağcı kimdir?

Eftalya Yağcı kimdir?

Gerçek adı: Eftalya Yağcı
Doğum tarihi: 2000
Doğum yeri: Malatya
Boy: 1.65 cm
Kilo: 50 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek:  Şarkıcı
İnstagram hesabı için tıklayın

Eftalya Yağcı nereli? Kaç yaşında?

Eftalya Yağcı kimdir, nereli, kaç yaşında, boy kilo, saç rengi, burcu? Eftalya Yağcı sevgilisi? Eftalya Yağcı ne iş yapıyor? Eftalya Yağcı ifşa? Eftalya Yağcı Zeynep Bastık?  Lâl Eftalya Yağcı hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Eftalya Yağcı hayatı ve biyografisi

Eftalya Yağcı Türk şarkıcı ve müzisyendir. 2019 yılında akustik şarkıları ile ünlenen Zeynep Bastık ile birlikte seslendirdiği “Düşünme Hiç” adlı şarkı ile ünlendi ve tanınmaya başladı.

Eftalya Yağcı 2000 yılında Malatya’da dünyaya geldi. Aslen memleketi Malatya’dır. Sosyal medya hesapları instagram üzerinden yayınladığı resimlerle tanındı ve yotube üzerinden yüklediği videolarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Eftalya Yağcı kariyeri şarkıcı Zeynep Bastık ile tanışması ile değişmeye başladı. Bu süreçten sonra İstanbul’a taşındı.

Eftalya Yağcı müzik ile ilgilenmektedir. Genel kitlesi sesini beğenmektedir. Ekşi Sözlük terminolojisi onu “şımarık sesli akustikçi kız” olarak tanıttı. Bekar olan Eftalya Yağcı singel ya da albümü henüz yoktur. Günümüzde çalışmalarına devam etmektedir.  

Zeynep Bastık ft. Eftalya Yağcı – Düşünme Hiç Akustik

Lâl Eftalya Yağcı cover The Great Voice

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Nizam Namidar kimdir?

Nizam Namidar kimdir?

Sənan Musazadə kimdir?

Sənan Musazadə kimdir?