Antalya Haberleri: Kampta sanat öğrendiler

Kampta sanat öğrendiler

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) – ANTALYALI çocuklar ‘Yaz Sanat Kampı’nda buluştu. 2 ay boyunca renkli, neşeli, heyecanlı günler yaşayan çocuklar, ‘Başarı Belgesi’yle ödüllendirildi.
Lara semtinde Temmuz ayının ilk haftası başlatılan ve 8 hafta süren ‘Kırmızı Kalem ile Sanat Kampı’ sloganlı sanat eğitimlerine, 7-14 yaş arası çocuklar katıldı. Çocuklar, uzman eğitmenler Kutsal Kaynak, Aytuğ Kısaç, Nadire Can, Gamze Haykır, Ebru Ekmekçi, Emre Tunceren, Katiana Karaca, Mukadder Öztürk, Ayşe Güreşçi’nin gözetiminde resim, müzik, drama, tiyatro, ritim dans, kitap okuma analizi, film okuma gibi sanatın birçok dalında eğitim aldı.
VELİLER DUYGULANDI
İki ay boyunca sanatla iç içe bir yaşam süren ve yetenekleri ortaya çıkan çocuklara başarılı çalışmalarının karşılığında eğitmenleri tarafından ‘Başarı Belgesi’ verildi. Gururlanıp gözleri yaşaran anne-babalar duygulu anlar yaşadı.
Kamp yöneticisi ve tiyatro-sinema sanatçısı Kutsal Kaynak, çocuklara sanatın küçük yaşlarda aşılanmasının önemine vurgu yaptı, çocuklarını sanata yönlendiren velilere teşekkür etti.
‘Katılım Belgesi’ töreninde, çocuklara resim eğitimi veren ressam Mukadder Öztürk’ün yağlıboya çalışmalarından oluşan ve birçoğu ‘çocuk’ konulu resim sergisi de açıldı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
MMO Antalya Şubesinde meslek içi eğitim için bilgisayarlı eğitim salonu

Antalya Haberleri: MMO Antalya Şubesi’nde meslek içi eğitim için bilgisayarlı eğitim salonu

Manavgat’ın kadın ustaları