Antalya Haberleri: Büyükşehir Titreyengöl’de temizlik yaptı

Büyükşehir Titreyengölde temizlik yaptı

 

ANTALYA, (DHA) – ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Manavgat ekibi, otellerin yoğun olduğu Titreyengöl’de temizlik yaptı. Çalışmanın ardından bu yılki kuraklıktan dolayı göl üzerinde oluşan yosunların yarattığı kötü görüntü de ortadan kalktı.
Doğa ve çevre dostu çalışmalarıyla öne çıkan Antalya Büyükşehir Belediyesi, görev ve sorumluluk alanında olmamasına rağmen birçok önemli çalışma gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Manavgat ekipleri de Titreyengöl’de çalışma yaptı. Ekipler, gölde bulunan pet şişe, plastik atıklar, yiyecek atıkları ve yosunları temizledi.
KÖTÜ GÖRÜNTÜ ORTADAN KALKTI
Otellerin yoğun bulunduğu Titreyengöl’de turizm faaliyetinin yanı sıra Manavgatlılar tarafından da vakit geçirmek için ziyaret edilen Titreyengöl’deki çalışma takdir topladı. Turizm açısından önem arz eden gölün ve etrafının temizliği sonrası yerli ve yabancı ziyaretçilerin daha temiz bir ortamda vakit geçirmelerine imkan sağlandı. Özellikle bu yıl kuraklıktan dolayı göl üzerinde oluşan yosunların kötü görüntüsü ortadan kalkarken, ziyaretçilerin de daha temiz bir ortamda vakit geçirmelerine olanak sağlandı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Kepeze 5inci kütüphane

Antalya Haberleri: Kepez’e 5’inci kütüphane

Belediye levhasını hurdacıya kaptırmayan İzciyi ziyaret etti

Antalya Haberleri: Belediye levhasını hurdacıya kaptırmayan İzci’yi ziyaret etti