MHP’li Başkan : Cumhur İttifakı’nı bozamazlar

MHP’li Başkan Antalya Korkuteli’nde yaptığı konuşmada hem Korkuteli’nde hem de Antalya’da 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakının zaferle çıkacağını ifade etti.
Cumhur İttifakı Korkuteli MHP Belediye Başkan Adayı Sadık Önal’ın proje tanıtım toplantısında Korkutelililer ile buluşan MHP Milletvekili Abdurrahman Başkan, yaptığı konuşmada şunları söyledi:  

“25 YILDIR KORKUTELİ’NİN BURÇLARINDA ÜÇ HİLAL DALGALANIYOR”
Cumhur İttifakı Korkuteli MHP Belediye Başkan Adayı Sadık Önal’ın proje tanıtım toplantısında Korkutelililer ile buluşan MHP Milletvekili Abdurrahman Başkan, yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Havası sert insanı mert, adını Şehzade Korkut’tan almış çok kıymetli Korkutelili hemşehrilerimiz, Cumhur İttifakının MHP Belediye Başkan Adayı Sadık Önal’ın proje tanıtım toplantısına hoş geldiniz. Yaren Dede’nin, Veis Baba’nın, Kurt Baba’nın manevi etrafında dönen Korkuteli’nin her zaman havası sert, insanı mert olmuştur. Sizlere şükranlarımı sunuyorum ki, 25 yıldır Korkuteli’nin burçlarında Üç Hilali dalgalandırıyorsunuz. 
Üç Hilal, MHP’nin logosu değildir, her milliyetçinin her ülkücünün yüreğine dağlanmış bir mühürdür. 

“CUMHUR İTTİFAKI VATANDAŞLARIN YÜREKLERİNDE KURULDU”
Bugün Korkuteli’nde inşallah 6. Dönemde de yani Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti arasında kurulan Cumhur İttifakımızın adayını 31 Mart’ta yeniden seçeceğiz.  
Cumhur İttifakımız altılı masalarda, kapalı kapılar ardında kurulmadı. Bizim ittifakımız sizlerin yüreklerinde kuruldu. Bu ittifakı bozmaya kim olursa olsun Allah’ın izniyle kimsenin gücü yetmeyecektir. 

Korkuteli’nde yaşattığınız şu muhteşem görüntü için söyleyecek söz bulamıyorum. Cumhur İttifakı mensupları olarak gerçekten Antalya’da yüreklerimiz hep birlikte çarpıyor. Ne ediyor Mehmet Akif, ‘Girmeden tefrika bir millete düşman giremez. Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez.’ Bizim Cumhur İttifakını da Antalya’da yok edecek hiçbir güç yok, yok.
Birileri çıkacak MHP’den aday adayı olacak sonra da Kandil ile ve DEM ile ittifak kurmuş CHP’ye gideceksin sonra da burada ileri geri konuşacaksın. Bırakın artık bu numaraları diyorum. 
Biliyorum ki Korkuteli’nin yüreği her zaman devletin bekası için çarpar. Kadını, genci, erkeği her daim tek yürektir. Şimdi 31 Mart’ta da 14 ve 28 Mayıs’ta yaptığımız gibi sandıkları bunların başına geçirmeye var mısınız? 1 Nisan sabahı Korkuteli’nde koltuğu Sadık Önal’ı, Antalya’da da 15 yıldır hizmet etmiş kalfalık ve ustalık dönemini doldurmuş Hakan Tütüncü Beye teslim etmeye var mıyız? Bizler de sizlere söz veriyoruz her zaman Cumhur İttifakı olarak Korkuteli’nin arkasında olacağız.”     

GENİŞ BİR KATILIM OLDU
Cumhur İttifakı Korkuteli MHP Belediye Başkan Adayı Sadık Önal’ın proje tanıtım toplantısına, bir önceki Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekil Mevlüt Çavuşoğlu, MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, MHP İl Başkanı Onur Temel ve Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanı Ferhat Aksoy, MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, AK Parti İlçe Başkanı Osman Nuri Kök, Belediye Meclis Üyesi adayları ve Korkutelililerin coşkulu katılımları ile gerçekleştirildi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Araba alacaklar dikkat!

Araba alacaklar dikkat!

Sinan Boztepe: Düdüğünü asması gereken çok ciddi sayıda hakem var

Sinan Boztepe: Düdüğünü asması gereken çok ciddi sayıda hakem var