Sitede ‘boya’ krizi

Sitede 'boya' krizi

 Antalya’da ANTKOOP evleri olarak bilinen 968 konutluk Büyükada Sitesi’nin dış cephesinin boyanması işi site yönetimi ile site sakinlerini karşı karşıya getirdi. Edinilen bilgilere göre, site genel kurulunda komisyon nezdinde boya yapılması kararı alınmasına rağmen, genel kurul kararına kulağını tıkayan site yönetimi, ihale şartnamesi verilen 18 firma arasından bir firmaya ihaleyi vermeyi kararlaştırdı.

İhale sonucu 100 metrekare daireler için 59 bin 271 TL.+ KDV gibi bir fiyat belirlenince, kat malikleri tepki gösterdi. Büyükada Sitesi sakinleri, bitişteki Uyum Sitesi’nin dış cephe boyaması için daire başına 33 bin lira toplarken, kendilerinden KDV ile birlikte 60 bin lirayı aşan bir para istenmesi ile birlikte tepkiler iyice arttı. İhaleyi kazanan firma boya malzemeleri ile birlikte ekipmanlarını site bahçesine indirirken, herhangi bir taşkınlığa meydan vermek istemeyen site sakinleri, site yönetiminin kararı bir kez daha gözden geçirmesini, 968 site sakininin sesine kulak vermesini istiyor.

Yorumlar

Cevap bırakın
  1. 968 bağımsız bölümlü sitede 93 oy ile yönetim böyle bir karar alıyor. Adli süreç devam ediyor. Firma blokların rengini değiştirip işe devam ediyor, boyuyor. Firma sosyal medya hesaplarından kat maliklerini tehdit ediyor. Ödeme yapmayanları icraya veriyor. Site kat maliklerinin yarısı icralık olmuş. Site yönetimi ile firma sahibi bu durum karşısında kolkola memnuniyetlerini vurgulayan paylaşımlar yapıyor. Duruma itiraz eden malikler hukuki, maddi, sosyal açıdan sahipsiz, seslerini duyuramıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Serik'te Suriyeli gençten örnek davranış

Serik’te Suriyeli gençten örnek davranış

Kepez’de ‘Umuda Merhaba’ sergisi sanatseverlerle buluştu