Sivas’ta yolcu otobüsü devrildi 2 ölü 23 yaralı

Sivas'ta yolcu otobüsü devrildi 2 ölü 23 yaralı

 Yalova’dan Erzincan’a giden E.C. yönetimindeki yolcu otobüsü Sivas-Erzincan kara yolu İmranlı ilçesi merkez girişinde şarampole devrildi.

2 KİŞİ ÖLDÜ 23 KİŞİ YARALANDI

Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi.İlk belirlemelere göre kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 23 kişi ise yaralandı.

YARALILAR HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından İmranlı Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili olarak valilikten açıklama geldi. Sivas Valiliği’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“02.04.2025 çarşamba günü saat 04.40 sıralarında, D-200 karayolu İmranlı ilçesi yakınlarında, Yalova’dan Erzincan’a seyir halinde olan E.C. yönetimindeki yolcu otobüsünün, şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sebebiyle devrilmesi sonucu tek taraflı ölümlü ve yaralanmalı trafik kazası meydana gelmiştir.

Kaza ihbarının alınmasının hemen ardından sağlık, itfaiye, emniyet, jandarma ile arama- kurtarma ekipleri kaza mahalline sevk edilmiştir.

Kaza sonucu otobüste bulunan 3’ü mürettebat olmak üzere toplam 27 kişiden 2 vatandaşımız olay yerinde hayatını kaybetmiş, 23 vatandaşımız ise yaralanmıştır. Yaralılar İmranlı, Zara ve Hafik ilçe devlet hastanelerine sevk edilerek tedavi altına alınmıştır.

Söz konusu kazayla ilgili olarak adli soruşturma başlatılmıştır. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaralanan vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyor, geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Hafif ticari araç refüjü aşıp karşı şeride geçti 1 yaralı

Antalya’da ruhsatsız silah operasyonu: 1 kişi tutuklandı

Antalya’da ruhsatsız silah operasyonu: 1 kişi tutuklandı