Antalya Haberleri: AKM’de obua-viyolonsel konseri

AKMde obua-viyolonsel konseri

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) – ANTALYA Devlet Senfoni Orkestrası’nın (ADSO) ‘Her Hafta Bir Konser’ dizisi devam ediyor.

Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu’nda gerçekleşen konserde İzmir Devlet Senfonisi Orkestrası Şefi Nesrin Bayramoğulları orkestrayı yönetirken, obua (nefesli çalgı) sanatçısı Bayram Bayramoğulları, viyolonsel sanatçısı Çağla Bilgin de solist sanatçılar olarak sahne aldı.

Bayram Bayramoğulları obuası ile ünlü besteci Williams’ın ‘Obua Konçertosu’nu, Çağla Bilgin’de viyolonseliyle besteci S.Rahmaninov’un ‘Vocalise’, P.I.Çaykovski’nin ‘Andante Cantabile’ ile Akça Acun Bilgin’in bestelediği ‘Wabi Sabi’ isimli eserlerini yorumladı. Eserler, orkestra eşliğinde seslendirildi.

Klasik müzik severlere obua ve viyolonsel ile keyifli dakikalar yaşatan solist sanatçılar, orkestra şefi, orkestra üyeleri alkış yağmuruna tutuldu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Manavgat Belediyesi’nden karne şenliği

Polisten zehir tacirlerine operasyon

Serik Haberleri: Polisten zehir tacirlerine operasyon