Süresi dolmuş ehliyetle minibüs kullanan sürücüye 3 bin 755 TL ceza

Süresi dolmuş ehliyetle minibüs kullanan sürücüye 3 bin 755 TL ceza

 Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, ilçenin farklı noktalarında araç ve sürücülere yönelik kontrollerini sürdürüyor. Antalya Caddesi üzerinde gerçekleştirilen denetimde durdurulan şehir içi yolcu minibüsünün şoförünün, sürücü belgesindeki D1 sınıfının süresinin dolduğu belirlendi.

“B SINIFI GEÇERLİ SANDIM” DEDİ
Trafik ekiplerinin uyarısı üzerine minibüs sürücüsü, ehliyetin arka yüzündeki tarihlere dikkat etmediğini ve yalnızca en üstte yer alan B sınıfına baktığını belirtti. Sürücünün kullandığı minibüsteki yolcular, başka bir minibüse aktarılarak yollarına devam etti.

EHLİYETİ SÜRESİ DOLAN SÜRÜCÜYE CEZA 
Trafik ekipleri, sürücüye süresi dolmuş sürücü belgesiyle araç kullanmaktan 3 bin 755 TL para cezası uyguladı. Minibüs, olay yerine gelen başka bir şoföre teslim edildi. Polis ekipleri, sürücünün sürücü belgesini yenileyene kadar minibüs kullanamayacağını da bildirdi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Finike'deki yangın kontrol altına alındı

Finike’deki yangın kontrol altına alındı

Antalya’da 13 yaşındaki Fatma Nur aranıyor

Antalya’da 13 yaşındaki Fatma Nur aranıyor