ENGİN CEYLAN, TÜRSAB İZMİR BTK BAŞKANLIĞI’NA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ENGİN CEYLAN, TÜRSAB İZMİR BTK BAŞKANLIĞI’NA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ceylan, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“25 yıllık sektör deneyimim ve halen yürütmekte olduğum 25. Dönem TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyeliği görevimin ardından, İzmir ve çevresindeki seyahat acentalarına daha etkin hizmet sunabilmek amacıyla TÜRSAB İzmir Bölge Temsil Kurulu (BTK) Başkanlığı’na aday olduğumu kamuoyuna açıklamaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum.

Bu süreçte, başta TÜRSAB Başkanımız Sayın Firuz Bağlıkaya olmak üzere, birlikte görev yaptığım tüm Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma verdikleri destek ve gösterdikleri güven için içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Zorlu ama bir o kadar da gurur verici bir dönemde, üyelerimizin çıkarlarını ön planda tutarak, kurumumuzu en iyi şekilde temsil etmeye ve bu büyük ailenin bir parçası olmaya gayret gösterdim. Edindiğim tecrübeleri şimdi İzmir ve çevresindeki seyahat acentalarımızla paylaşmak, güçlü bir ekip ruhuyla bölgemiz için değerli projeler üretmek adına bu göreve aday oluyorum.

TÜRSAB’ın her kademesinde emek veren tüm çalışanlara ve tüm BTK başkanlarına ayrıca teşekkür ederim. Bu büyük ailenin bir parçası olarak, görevlerimizin sektörümüz adına ne denli kıymetli olduğunu hep birlikte gösterdiğimize inanıyorum.

Devam eden Yönetim Kurulu üyeliğim süresince, sektörümüzde yaşanan birçok soruna karşı çözüm üretme gayretinde bulundum. Bundan sonra da tüm bilgi ve birikimimi yine TÜRSAB çatısı altında, öncelikle İzmir ve çevresindeki seyahat acentalarımız başta olmak üzere tüm üyelerimizin hizmetine sunmak en önemli hedefimdir.

Seyahat acentalarının ülke ekonomisine sağladığı yüksek katma değerin ve stratejik öneminin son yıllarda daha da net anlaşıldığı bir dönemdeyiz. “Turizm Yüzyılı” vizyonuyla hareket ettiğimiz bu yeni süreçte, özellikle İzmir ve çevresi için hayata geçirilecek her projeye destek vermek en büyük önceliğimiz olacaktır.

Devletimizin tüm kademeleriyle iş birliği içerisinde, bölgemiz turizmini geliştirmeye yönelik tüm fikir ve projeleri ortak bir zeminde buluşturmak da bu dönemde temel yaklaşımımız olacaktır. Bu konuda tüm üyelerimizin içi rahat olsun.”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Hangdrum ve santur Muratpaşa'da buluştu

Hangdrum ve santur Muratpaşa’da buluştu

CHP’li o isim istifa etti

CHP’li o isim istifa etti