SAFRANBOLU, İSTANBUL TURİZM FUARI’NDA TANITILDI

SAFRANBOLU, İSTANBUL TURİZM FUARI'NDA TANITILDI

Safranbolu Belediyesi, Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası ile Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneği’nin ortaklaşa yer aldığı stantta, kentin tarihi, kültürel ve gastronomik değerleri ziyaretçilerle buluşturdu. Safranbolu Belediyesi coğrafi işaretli ürünü Safranbolu kıtırı stantta yerini alırken ,Safranbolu’nun özgün mimarisi, tarihî dokusu ve kültürel zenginlikleri de detaylı şekilde anlatıldı.

Fuarın açılışının ardından Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Şebnem Urgancıoğlu, Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol Altuntepe, Meclis Başkanı Cengiz Ünal ve Saf Bel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Onur Varlı, Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bahadır Acar ortak stantta ziyaretçileri ağırladı ve Safranbolu’nun tanıtımını yaptı.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, fuara ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Safranbolu, sahip olduğu tarihî dokusu, kültürel mirası ve doğal güzellikleriyle dünyanın en özel şehirlerinden biri. İstanbul Turizm Fuarı’nda yer alarak bu değerlerimizi daha geniş kitlelere tanıtmak, kentimizin turizm potansiyelini artırmak adına önemli bir fırsat” ifadelerini kullandı.

İki gün süren fuar boyunca Safranbolu heyeti, tarih ve kültürün harmanlandığı Dünya Miras Kenti Safranbolu’yu tüm yönleriyle tanıtarak yerli ve yabancı ziyaretçileri kenti keşfetmeye davet etti.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
NG PHASELİS BAY, DÜNYA TURİZM GÜNÜ’NÜ KUTLADI

NG PHASELİS BAY, DÜNYA TURİZM GÜNÜ’NÜ KUTLADI

HERKESE HİTAP EDEN BİR KENT, 'BODRUM'

HERKESE HİTAP EDEN BİR KENT, ‘BODRUM’