Çavuşoğlu: Büyükşehir ve ilçe belediyeleri kazanmak için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız

Çavuşoğlu: Büyükşehir ve ilçe belediyeleri kazanmak için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK,(DHA) – DIŞİŞLERİ eski Bakanı, AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Serik ilçesine seçim sonrası teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

Çavuşoğlu’nun ziyaretlerine AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım eşlik etti. Çavuşoğlu ilk ziyaretini Serik Belediye Başkanlığı’na yaptı, ardından yerel gazeteleri ve esnafları ziyaret etti. AK Parti İlçe Teşkilatı’nın buluşma toplantısına katılan Çavuşoğlu, “Gazipaşa ilçesinden başlayarak tüm ilçelerimizi dolaşıyoruz. Bugün de Serik’te hem teşkilatlarımızı hem de Serikli hemşehrililerimize teşekkür etmek için geldik” dedi. Çavuşoğlu, şöyle konuştu;

“Serik ve Antalya’ya yapmakta olduğumuz ve bundan sonra planladığımız hizmetler var. Kavşaklar, köprülü kavşak dahil yapmamız gereken bir çok hizmet var. Bunların takibini yapıyoruz. Otoban ihalesi kamu yararı için Eylül ayına ertelendi. İlçelerde ve Antalya merkeze yaptığımız çalışmalarla bundan sonra Antalya’ya hangi hizmetleri yapacağız bunları gözden geçiriyoruz. Bundan sonra teşkilatlarımız, belediyelerimiz ile beraber Antalya’nın her yerine olduğu gibi Serik ilçemize de hizmet etmeye devam edeceğiz. Önümüzde yerel seçimler var. Yerel seçimlere de hazırlanmamız lazım. Sahaya indiğimiz zaman gerek çalışma metodu, gerekse kendi eksikliklerimizi de gördük. Eksiklerimizi de telafi ederek yerel seçimlere de hazırlanacağız.”

Serik’de yerel yönetimi tekrar kazanacaklarını belirten Çavuşoğlu, “Büyükşehiri geçen sefer maalesef kaybettik ama bu sefer kazanacağız. 5 yıldır Büyükşehir hizmet anlamında hiçbir hizmet görmedik” dedi.

“Herkes şu anda sivrisinek ten şikayetçi. Basit bir sivrisinek meselesini bile çözemeyecek kadar ortada acı bir tablo var” diyen AK Parti Antalya Milletvekili Çavuşoğlu, “Serik başta olmak üzere ilçe belediyeleri büyükşehirin yapması gereken hizmetleri kendileri yapıyor. Oysa bu hizmetlerin bütçesi hem Ankara’dan gidiyor, hem de Serik’te belediye anlamında elde edilen gelirlerde büyükşehire aktarılıyor. Bu hizmetler için harcanacak para oraya aktarılıyor ama kullanılmıyor. İlçe belediyeleri kendi bütçelerinden buraya kaynak aktarmak durumunda kalıyor. İnşallah Mart seçimlerinde Büyükşehir ve ilçe belediyeleri kazanmak için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız” diye konuştu.(DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Kısa devre yapan akü hafif ticari aracı kül etti

Kısa devre yapan akü hafif ticari aracı kül etti

‘Deniz Baykal’ adı Antalya’da spor kompleksine verildi