Zeynep Yatkın kimdir?

Zeynep Yatkın kimdir?

Gerçek adı: Zeynep Yatkın
Doğum tarihi: 1982
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.60 cm
Kilo: 75 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: İlköğretim
İlişkisi: Evli (Ramazan Yatkın ile)
Meslek: Fenomen, Tiktoker
İnstagram hesabı için tıklayın

Zeynep Yatkın nereli? Kaç yaşında?

Zeynep Yatkın kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? TikTok kraliçesi Zeynep Yatkın kaç yaşında, evli mi, kocası, kiminle evli, çocukları var mı? Zeynep Yatkın hangi cemaatten? BBC belgeseli, katıldığı yarışma programları? Zeynep Yatkın Tiktok hesabı, Instagram, youtube hesapları kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle beraber olacak.

Zeynep Yatkın hayatı ve biyografisi

Zeynep Yatkın Türk TikTok fenomeni. İsmailağa Cemaati’nden TikTok fenomenliğine uzanan gerçek bir hayat hikayesi olduğu için dikkat çekmiş ve kısa südre tanınmıştır. Zeynep Yatkın’ın hayat hikayesi BBC “TikTok’un İki Yüzü” adlı belgesele dahi konu olmuştur.

Zeynep Yatkın 1982 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına başladığı ilkokul sıralarında ilkokulu bitirdikten sonra Kuran Kursu’na gitmeye başladı. Çocukluk yılları Kuran Kursu ve dini dersler, kitaplar okuyarak geçti. 18 yaşında görücü usulü eşi bugün mesleği Futbol Antrenörü olan Ramazan Yatkın ile evlendi. Bu evliliklerinden 2 çocukları dünyaya geldi. İsmailağa Cemaati’nde uzun yıllar kalan Zeynep Yatkın eşinin desteği ile ayrıldığını belirten Zeynep Yatkın çarşaflı döneminde sosyal hayatının olmadığını belirtmiştir.

Zeynep Yatkın: BBC’nin “TikTok’un İki Yüzü” adlı video belselsinde şu sözleri ile yer aldı.

“Çarşaflı bir insandım. Mahmut Efendi’nin kurslarında büyüyen, aşırı radikal, hiç etrafa bakmayan, her kitabı okumayan biriydim. İnsanlar şimdi böyle görünce ‘sen çarşaflıydın dinden çıktın’ diyor. Çünkü biz de öyle görüyorduk. Açık insanlara biz ‘kâfir’ diyen insanlardık o zaman. Ne kadar büyük bir cehalet, nasıl bir cehaletin içindeydik. Rabbime şükürler olsun beni, bizi kurtardı o cehaletten”

Bugün meslek olarak çocuk bakıcılığı yapan Zeynep Yatkın Tiktok uygulaması üzerinden seslendirdiği rap şarkılarıyla tanınmaya başladı.  Zeynep Yatkın evde videolarını kendisi çeken ve bu videolarla eğlenen, 2 çocuk annesi Zeynep Yatkın TikTok üzerinden Ben Fero videoları ile büyük bir takipçi kitlesi kazandı. Bu nedenle sosyal medya da lakabı TikTok kraliçesi Zeynep Yatkın oldu.

2019 yılında “Damat Bayıldı” yarışmacısı olan Zeynep Yatkın esprili bir kişilik olduğunu reklam teklifleri almaya başladığını ve en büyük hayalinin ise oyunculuk olduğunu belirtmiştir. Zeynep Yatkın TikTok üzerinden video içerikler hazırlamaya devam etmektedir.

@zeynepyatkinoffical

Aytenli kadin ayni benim gibi😂😂😂😂😂😂😂😂

♬ orijinal ses – zeynepyatkinoffical

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Burcu Başoğlu Kimdir?

Burcu Başoğlu Kimdir?

Ayta Sözeri kimdir?

Ayta Sözeri kimdir?