Burcu Başoğlu Kimdir?

Burcu Başoğlu Kimdir?

Gerçek adı: Burcu Başoğlu
Doğum tarihi: 1982 (37 yaşında)
Doğum yeri: İstanbul
Boyu: 1.68 cm
Kilo: 53 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim durumu: Üniversite / Lisans
Medeni hali: Boşanmış / (Selçuk Kabadayı ile)
Meslek: Yoga Eğitmeni
İnstagram hesabı için tıklayın.

Burcu Başoğlu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Burcu Başoğlu kimdir, kaç yaşında, nerede, şimdi ne yapıyor? Murat Başoğlu yeğeni Burcu Başoğlu son durumu ne oldu? Burcu Başoğlu eşi Selçuk Kabadayı’dan boşandı mı? Kim kimdir bölümümüzde 2017 yılında ensest ilişkileri ile gündeme gelen Burcu Başoğlu hayatı ve biyografisine özgü en güncel bilgileri bulacaksınız.

Burcu Başoğlu hayatı ve biyografisi

Burcu Başoğlu onu tüm dünya 2017 yılında öz amcası oyuncu ve sunucu Murat Başaoğlu ile yaşadığı ensest ilişki ile tanıdı. Burcu Başoğlu 1982 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen memleketi İzmir’dir. Burcu Başoğlu Psikolog anne ve atlet babasının tek kız çocuğu olarak dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan  Burcu Başoğlu liseden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi İşletme Bölümünü kazandı ve bu alandan mezun oldu. Üniversiteden mezun olduktan sonra Bilişim sektöründe 10 yılı aşkın bir süre yöneticilik yaptı. Bilişim sektörünün devasa isimleri olan Dell ve Lenovo markaları ile birlikte çalışma şansı elde etti. Ancak daha sonra spor eğitmenliği yapmaya başladı. Bu sıralarda yolları Selçuk Kabadayı ile kesişen Burcu Başoğlu 2015 yılında yoga hocası olan Selçuk Kabadayı ile evlendi.

Bu süreçten sonra yaşam koçluğu da yapan Burcu Başoğlu 2016 yılında hem Berra Sertel’den hem de yurtdışından Budokon University Miami’de Cameron Shayne’den yoga eğitimlerine katılarak bu alanda profesyonel eğitim almaya başladı. Türkiye gündemine ise amcası Murat Başoğlu ile ensest ilişkisi ile damga vurdu. Aylarca medya ve magazin dünyasını şok eden bu ilişkiye kısa bir süre sonra yayın yasağı getirildi. 2017 yılında açılan davalar ve mahkemeler sonucunda Öz amcası Murat Başoğlu ile teknede görüntülenen Burcu Başoğlu, eşi Selçuk Kabadayı’dan Temmuz 2019 tarihinde boşandı. Mahkeme Burcu Başoğlu için 100 bin TL maddi ve 100 bin TL manevi olmak üzere toplamda 200 bin TL tazminat cezası ödemeye mahkum etti. Günümüzde yaşamı İstanbul’da sürdüren Burcu Başoğlu Yoga eğitimleri vermeye devam etmektedir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Murat Başoğlu Kimdir?

Murat Başoğlu Kimdir?

Zeynep Yatkın kimdir?

Zeynep Yatkın kimdir?