2022 hedefi 15 milyon turist

 Kundu oteller bölgesinde düzenlenen seminere Vali Ersin Yazıcı, Eski Milli Savunma Bakanı Dr. Vecdi Gönül, İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Kemalettin Sakin, Türkiye İl Genel Meclis Üyeleri Derneği Başkanı Satılmış Gürbüz, eski Valiler Muammer Türker, Saffet Arıkan Bedük ve protokol üyeleri katıldı.

 

BİRLİKTE HALKIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

İl Genel Meclis üyelerini Antalya’da ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyleyen vali Yazıcı, “Seçilmiş olmanın haklı gururunu omuzlarında taşıyan sizler, bu ülke vatandaşlarının değişen ve dönüşen talepleri karşısında vatandaşımızı mutlu etmeye çalışan önemli bir kitlesiniz” dedi. Vali Yazıcı, “Biz, bürokratlar ve siz halkın iradesi ile gelmiş kişilerle ortak kararlar alıp, yolumuza devam ediyoruz. Seçilmişlerin, halktan getirdikleri talepleri biz de profesyonel bir ekip çalışmasıyla birlikte, güzel ve yararlı sonuçlar çıkartmak için gayretle çalışıyoruz” dedi.

 

2022 HEDEFİMİZ DAHA BÜYÜK

 

Antalya’nın gelen turist sayısının Aralık ayı itibari ile 9 milyonu aştığını belirten Vali Ersin Yazıcı, “Şükürler olsun dün itibari ile şehrimize sadece hava yoluyla gelen yabancı sayısı 9 milyonu aştı, çok mutluyuz. Pandemi bütün sektörleri olumsuz etkiledi ama özellikle turizm sektörüne ciddi zarar verdi. Antalya 2019 yılında 15 milyondan fazla turisti ağırlamıştı. Umuyoruz ki 2022 yılında bu sayıyı geçeceğiz. Biz turizm konusunda iddialı bir şehiriz dünya çapında da bir üne sahibiz. Bulunduğunuz otelde dahil olmak üzere çok sayıda otelimizde dünyanın en kaliteli hizmetini sunmaktayız. Akdeniz çanağında hem en uygun fiyatlara hem de en kaliteli hizmeti sunan tek şehir biziz” diye konuştu.

 

Konuşmasının sonunda eğitim seminerinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Vali Yazıcı, İl Özel İdareleri Eğitim Semineri’nin tüm Türkiye’de hayırlara vesile olmasını diledi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

AVRUPA’NIN EN YÜKSEKTE BİTEN VK YARIŞI ERCİYES’TE KOŞULDU

Antalyaspor hazırlıkları çift antrenmanla sürdürüyor

Antalya Haberleri: Antalyaspor hazırlıkları çift antrenmanla sürdürüyor