3 günlük turnuvada 256 maç

3 günlük turnuvada 256 maç

 

ANTALYA, (DHA) – ANTALYA’da bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Yaş Grupları Futbol Turnuvası’na 7 ülkeden 40 takım katıldı. 2011 yaş grubunda Antalya Yolspor, 2012’de Antalyaspor ve 2013 ile 2014 yaş kategorilerinde Alanyaspor kupayı kaldırdı. Turnuva 3 günde oynanan 256 maçla hafızalara kazındı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Yaş Grupları Futbol Turnuvası, 17-19 Mart tarihlerinde Side’de bir otelde yapıldı. Türkiye dışında 7 ülkeden 40 takımın yer aldığı turnuvaya yüzlerce sporcu katıldı. 4 kategoride gerçekleştirilen organizasyona son yılların en yüksek katılımı sağlandı. Küçük futbolcuların aileleriyle katıldığı turnuva, 5 sahada 20’şer dakikalık iki devre halinde oynandı.

Organizasyonun koordinatörlüğünü üstlenen eski futbolcu Bülent Demir, turnuva sayesinde profesyonel ve amatör spor okullarının birbirleriyle yarışma imkanı bulduğunu belirterek, “Sonuçta bu turnuva Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmayı amaçlıyor. Antalyaspor, Alanyaspor, Konyaspor gibi kulüplerin altyapı antrenörleri de 3 gün boyunca burada futbolcu avına çıktı. Önümüzdeki yıl daha geniş kapsamlı bir turnuvaya ev sahipliği yapacağız. Destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Turnuvada, 2011 yaş grubunda Antalya Yolspor, 2012’de Antalyaspor ile 2013 ve 2014 yaş kategorilerinde Alanyaspor çifte kupayı kaldırdı. Turnuvada 3 gün toplam 256 maç oynanırken, dereceye girenlere törenle kupa ve madalyaları verildi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Mantar üreticilerine ışıklı tuzak desteği

Mantar üreticilerine ışıklı tuzak desteği

Karma Sergi ile göç temasına dikkat çektiler

Karma Sergi ile göç temasına dikkat çektiler