60. KEZ AĞIRLADIĞI MİSAFİRLERİNE PLAKET VERDİ.

Türk turizminin 50 yıllık köklü otel markası Barut Hotels, %35 olan tekrar gelen misafir oranı ile sektörde bu alanda da ayrışmayı başarıyor.

Otelleri pandemi döneminde tekrar gelen misafirlerinin sadakati ve güveni sayesinde 2020 yılını tüm çalışanları ile birlikte, istihdam kaybı yaşamadan tamamlamıştı. Barut Hotels yönetimi, uzun yıllardır gelen misafirleri tarafından çalışan politikalarının takdir edildiğini, çalışanlarına verdikleri değerin misafirleri başta olmak üzere her kesimden kişi ve kurum tarafından övgüyle karşıladığını belirtti. Uzun yıllardır otellerini tercih eden misafirlerinin bu tercihlerinde; Barut otellerindeki ekiplerin değişmemesi, tekrar gelen misafirleri tanıması, ihtiyaç ve taleplerini tüm detayları ile bilmesi ve bu yönde kişiselleştirilmiş hizmet sunmasının etkili olduğu bildirildi.

Mutlu çalışan-mutlu misafir felsefesi ile faaliyetlerini sürdüren Barut Hotels, misafirlerini mutlu etmenin çalışanlarını mutlu etmekten geçtiğini bilen ve faaliyetlerini bu prensibe göre sürdüren bir yönetim anlayışına sahip olması ile anılıyor.
Arum Barut Collection’da konaklayan misafirlere plaketlerini otelin Genel Müdür Yardımcısı Serdar Özkaya takdim etti ve misafirler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Büyükşehir Kaş kreşi hizmete girdi

Antalya Haberleri: Büyükşehir Kaş kreşi hizmete girdi

Rekabet Kurumu ‘fahiş fiyat’ soruşturmasını tamamladı: Zincir marketlere para cezası