Onur Bay kimdir?

Onur Bay kimdir?

Onur Bay nereli? Kaç yaşında?

Onur Bay kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Onur Bay oynadığı diziler? Onur Bay sevgilisi kim? Onur Bay boy kilo yaş bilgileri, hakkında merak edilenler, kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Onur Bay hayatı ve biyografisi

Onur Bay Türk dizi, reklam ve sinema oyuncusudur. Oyunculuk kariyerine çocuk oyuncu olarak Arka Sokaklar dizisinde adım attı ve Tekin Çoban olarak hafızlara kazındı.

Onur Bay 19 Mart 1996 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da Susanoğlu İlköğretim Okulu’nda başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Kültür Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümünde devam etti.

Onur Bay 2005 yılında “Köpek” film projesinde “Orhan” rolü ile oyunculuk kariyerine başladı. 2006 yılında 10 yaşında “Arka Sokaklar” dizisinde dizinin sevilen oyuncularından “Hüsnü Çoban’ın” oğlu “Tekin Çoban” karakterine hayat verdi. 2006 yılında çocuk oyuncu olarak başladığı oyunculuk kariyerine 14 yıl boyunca aynı dizide Arka Sokaklar dizisinde rol adlı ve ekranlarda büyüdü. Onur Bay beyazperde de ilk kez 2010 yılında “Çakallarla Dans” sinema filminde “Camı Kıran Çocuk” rolünde oynadı.

Vücut geliştirme sporu ile ilgilenen Onur Bay magazin dünyasında Yaren Akçam ve sonrasına 2020 yılında oyuncu Dilara Aksüyek ile sevgili oldu. Onur Bay boyu 1.80 kilosu 70 kg burcu Balık ve göz rengi Kahverengi.

Onur Bay dizileri ve filmleri

Onur Bay oynadığı diziler? Onur Bay hangi dizilerde oynadı?

  • 2020 Arka Sokaklar (Tekin Çoban)
  • 2010 Çakallarla Dans (Camı Kıran Çocuk)
  • 2005 Köpek (Orhan)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Era Istrefi kimdir?

Era Istrefi kimdir?

Dilara Aksüyek kimdir?

Dilara Aksüyek kimdir?