ADANA ROTAYI TURİZME ÇEVİRDİ

Çukurova SKAL Kulübü (Turizm Profesyonelleri)  üyeleri 2021 yılının son toplantısını Başkan Gökhan Kardeş’in Başkanlığı’nda ve  Nazan Çetinel’in ev sahipliğinde Çetinel Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Toplantının bu ayki onur konuğu Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Şube Müdürü İlhan Taş, oldu.

SKAL Çukurova Başkanı Gökhan Kardeş, toplantının açılışında, SKAL olarak Adana’nın bir bütün olarak tanıtılması konusunda kamu yöneticileri, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içerisinde çalışma arzusunda olduklarını belirterek, ‘’Bugüne kadar turizmde istediği noktaya gelemeyen Adana’mızın turizmden hak ettiği payı alması için her tür çalışmayı yapacağız. Bu konuda kentimizin yöneticileri ile birlikte hareket etmek istiyoruz’’ dedi.

Toplantının onur konuğu olan Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kültür Varlıkları ve Turizm Şube Müdürü İlhan Çay da Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın turizme büyük önem verdiğini belirterek, kendilerinin de bu yönde çalışmalar yaptıklarını söyledi.
Kentteki turizm paydaşları ile sık sık bir araya gelerek  kentin tanıtımı konusunda işbirliği içerisinde olma arzusunda olduklarını belirten Taş, ‘’Büyükşehir Belediyesi olarak kentin tanıtımı için fuarlara katılıyoruz. Son olarak 2-4 Aralık tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Uluslar arası Travel Turkey İzmir Fuarı’na katılarak kentimizi turizmci arkadaşlarımızla en iyi şekilde tanıtmaya çalıştık. 2022 yılında İstanbul’da düzenlenecek olan EMITT Turizm Fuarı’na da katılacağız. Seyahat acentaları ile konaklama sektörünün belediyemizin standında aktif olarak yer almalarını istiyoruz.  Gelin tanıtımlarınızı yapın. Biz turizmcilerimizin önünü açmak istiyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımızı da sürdüreceğiz’’ dedi.

TÜRSAB Adana BTK Başkanı Meltem Özdemir de toplantıda katıldıkları Travel Turkey İzmir Fuarı’nın değerlendirmesini yaparak, Adana BTK’nım çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Çetinel Tesisleri’nin sahiplerinden Nazan Çetinel de kentin turizm profesyonellerini tesislerinde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, kent merkezinde doğa içerisinde yer alan otel hakkında  katılımcılara bilgiler aktardı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Canlı müzayede günleri başlıyor

ŞERİF YENEN’DEN 2022 TURİZM TRENDLERİ