Adem Ön (obeyfendimen) kimdir?

Tiktok platform’nun bir diğer popüler içerik üreticilerinden olan obeyfendimen kullanıcı isimli Adem Ön diğer sosyal medya platformlarında’da hızla yükselen ve fenomen listelerine giren isim haline geldi. Youtube kanalında yayınladığı vlog ve özgün içerikler ile adından sıkça bahsettiren fenomen isim aşk dünyasında’ki birlikteliği ile de gündem oldu. Geniş hayran kitlelerine ulaşan obeyfendimen takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Adem Ön (obeyfendimen) kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Sosyal medya’da gündemlerden düşmeyen takipçileri tarafından sık sık arama motorlarında aranır hale gelen bu konu hakkında çok özel detaylar ile karşınızdayız. Tiktok ve instagram hesaplarında sık sık Buse Korkmaz ile videolar ve fotoğraflar paylaşımında bulunan Obeyfendimen’in son paylaşımı oldu. Yukarıda sizinle paylaştığımız fotoğrafı instagram hesabından paylaşan Obeyfendimen “Arkadaşlarım sana yenge demek istiyor ama olmuyor.” sözleri takipçilerini ikiye böldü. Şuan için flört ettiklerini bildiğimiz sosyal medya fenomenleri hakkında bir diğer iddia ise aldatılma oldu. Buse Korkmaz canlı yayında Adem Ön’ün kendisini Siena ile aldattığını iddia etmişti. Çiftin barışıp barışmadığı konusu ise tam bir muamma. Yeni gelişmelerden haberdar edebilmemiz için lütfen takipte kalmayı unutmayın.

Sosyal medya fenomeni dur durak bilmeden fenomenlik basamaklarını tırmanıyor. Beyfendiler isimli YouTube kanalında Rıfat Can Sever ve Altuğ Yıldırım ile beraber özgün içerikler üreterek videolar çeken obeyfendimen ve ekibinin bu platform üzerinde 40 binden fazla abonesi bulunmaktadır. Instagram hesabında 220 binden fazla takipçisi bulunan Adem Ön’ün (obeyfendimen) asıl çıkış yaptığı Tiktok üzerinde 1.1 milyondan fazla takipçisi ve 50 milyondan fazla beğenisi bulunmaktadır.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Bartu Dev  hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Fulya Özcan kimdir?

Selin Işık kimdir?