ADETA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Asya Bölge Temsil Kurulu, Yönetim Kurulu ekibinde, Hamdi Elalmış, Esra Başeskioğlu, Cem Türkkan, Pelin Kaya Tuncer, Bilge Fatma Işık, Cömert Agat, Rıza Durdu, Melike Öncel, Hakan Yılmaz, Gürhan Murat Lale, Recai Ergün yer alıyor.

TÜRSAB ASYA BÖLGE TEMSİL KURULU BAŞKAN ADAYI MURAT GÜLERYÜZ, “BÖLGEMİZİ TURİZMDE GELECEĞE TAŞIMAK VE YENİ İŞ FIRSATLARI YARATMAK İÇİN BAŞKAN ADAYIYIM” DEDİ

TÜRSAB Asya Bölge Temsil Kurulu Başkan adayı Murat Güleryüz ve ekibi TÜRSAB Asya Bölge Temsil Kurulu Başkan Adayı olduğunu açıkladığı bir kahvaltı organizasyonu düzenledi. Bölgede faaliyet gösteren acentaların yoğun katılımı ile gerçekleşen kahvaltı organizasyonuna TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri, Hasan Eker, Soner Bacaksız, Hamit Kuk, Tolga Gencer, Fatih Bölge Temsil Kurulu Başkanı Gürkan Özcan, İstanbul Avrupa Bölge Temsil Kurulu Başkanı Yıldırım Taş, Mezopotamya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Mehmet Akyıl, İzmit-Körfez Bölge Temsil Kurulu Başkanı Aytekin Şahinbaş, TÜRSAB Yönetim Kurulu eski Üyesi Davut Günaydın katılım gösterdi.

Güleryüz, gerçekleşen kahvaltı organizasyonunda yaptığı konuşmada,

“Bölgemize katma değer sağlayacak projeleri olan, bölge acentalarımıza dokunan, yapılamayanları yapmak için uğraşan, ben değil biz olma anlayışında bir yönetim için adaylığımı açıklıyorum” mottosu ile konuşmasına başladı.

Başkan adayı Murat Güleryüz;

“Çok geniş ve turizm potansiyeli çok yüksek bir bölgemiz var. Bir ucu Tuzla’ya, diğer ucu Şile’ye uzanan bu potansiyeli acentalarımızın lehine çevirebilmek ve onlara katma değer sağlamak için hazırladığımız projelerimizden bazıları şöyle; diyerek vaatlerini aktardı.

BTK YÖNETİM KURULU EKİBİMİZ İLE DÜZENLEDİĞİMİZ BÖLGESEL ÇALIŞMALARIMIZI ACENTALARIMIZLA BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Turizm haftaları, turizm günleri düzenleyeceğiz. Asya bölgesinde turizm günleri düzenleyecek ve bu günlerde halkımızla acentalarımızı buluşturacağız. İstanbul’un sadece Avrupa yakasından ibaret olmadığını bizim bölgemizin de büyük potansiyeli olduğunu tüm Anadolu’daki acentalarımıza anlatmak için bilgilendirme gezileri düzenleyeceğiz ve onlara bölgemizi tanıtmak için çalışacağız. Yapacağımız bölgesel çalışmalarımızda, projelerimizde mutlaka o bölgemizde bulunan acentalarımızdan gruplar oluşturup projede beraber çalışacağız.

BÖLGE BELEDEYİLERİ VE KAMU KURULUŞLARI İLE B2B GÖRÜŞMELER DÜZENLEYECEĞİZ

Bölgemizdeki tüm belediyelerimizi acentalarımız ile daha bütünleşmiş ve iş birliğinde çalışmaları için bir araya getireceğiz. Ayrıca bu belediyeler ve kamu kuruluşları ile seyahat acentalarının varlığını ve önemini anlatan seyahat ve organizasyon için TÜRSAB’a bağlı acentalar ile çalışmaları gerektiğini anlatmak için çalışacağız. Bölgemizin Türkiye turizmindeki yerini ve potansiyelini ortaya çıkarmak için gerekli atılım ve çalışmaları yapıp bölge acentalarımıza katma değer sağlayacağız. İnanç turizmi için bölgemizdeki potansiyeli ortaya çıkarmaya yönelik gerekli girişimlerde bulunacağız.

BTK BAZINDA GERÇEKLEŞEN KAÇAK FAALİYETE SON VERECEĞİZ

Turizm ihbar hattı kuracağız böylece bölgemizde haksız ve kaçak acentacılık yapılmasını önleyecek ve üyelerimizin hakkını savunacağız.

BÖLGEMİZDEKİ TURİZM POTANSİYELİNİ ARTIRACAĞIZ

Bölgemizdeki tüm hastaneler ile bölge acentalarımızdan sağlık turizmi yapan acentalarımızı bir araya getireceğiz ve yaşadıkları sorunları ortak toplantılar yaparak çözüme yönelik adımlar atacağız. Bölgemizdeki tüm otellerle ortak toplantılar yapıp bölge acentalarımızın yararına olacak girişimler için çalışacağız. Bölgemizdeki tarihi ve bilinir olan hatta atıl kalan yerleri turizme ve bölge acentalarımıza kazandırmak için gerekli girişimlerde bulunacağız, bu eserleri bölgemize kazandıracağız. Bölgemizdeki tüm restoranlar ile ortak toplantılar yapıp tur yapan acentalarımızın faydalanmasını sağlayacağız. Geniş alana sahip olan bölgemizin belirli yerlerinde festivaller düzenlemek için çalışmalar yapacağız. Bölgemizde fuarlar yapılması için gerekli çalışmaları yapacağız.

Gerçekleşen kahvaltılı toplantı kapsamında bir TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya da bir konuşma gerçekleştirdi. Bağlıkaya konuşmasında; “26 Kasım’da gerçekleşecek Genel Kurulda daha güçlü bir ses, daha güçlü bir katılım birlik beraberlik, bütünlük ile güzel sonuçlar alacağımıza yürekten inanıyorum. Bu amaç için hepinizi 26 Kasım’da Genel Kurul’a davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Likya Yolu Ultra Maratonu tamamlandı

ATSO seçimlerinde komiteler hangi renk?