Adil Gevrek kimdir?

Adil Gevrek nereli? Kaç yaşında?

Adil Gevrek kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Adil Gevrek eşi, evli mi? Adil Gevrek boy kilo yaş bilgileri. Adil Gevrek kim, ne iş yapıyor, şirketi, serveti, hangi takımı tutuyor, Malatya’nın neresinden? Adil Gevrek hakkında merak edilenler kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Adil Gevrek hayatı ve biyografisi

Adil Gevrek Türk  iş adamı. Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda MAKON Genel Başkanı’dır.

Adil Gevrek Malatya’da dünyaya geldi. Memelekti aslen Malatya’dır. Çocukluk yılları 12 yaşına kadar Malatay’da geçti. Ardından İstanbul’a taşındı. Çocuk yaşlarda tekstil işiyle meşgul oldu. Ardından plastik alanında faaliyet göstermeye başladı. Kısa süre içinde iş kariyerini büyüterek İstanbul İkitelli’de Sam Plastik Sanayi Şirketi’ni kurdu.

Adil Gevrek, Malatyaspor Kulüp Başkanı, Pastik Sanayi Yönetim Kurulu başkanı ve bunun yanında İKTİSAD ve Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu sivil toplum kolları üyesi, İstanbul merkezli Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliğinde genel başkan vekilidir. Ayrıca Dünya Basın Mensupları Derneği proje ve ARGE komisyon üyesidir.

Adil Gevrek evli olup günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Tiktok fenomeni Mehmet Osman (mehmetomn) kimdir?

Tiktok fenomeni Ares Özdemir kimdir? Neden öldü?