Afacan, iş insanlarına projelerini anlattı

Afacan, iş insanlarına projelerini anlattı

ANTALYA, (DHA) – 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Mimar Emre Afacan, Döşemealtı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (DÖSİAD) tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğine katıldı. Afacan, kalabalık davetli topluluğunun yer aldığı yemekte, Döşemealtı için projelerini anlattı.

DÖSİAD Yönetim Kurulu’nun tam kadro katıldığı iftar yemeğine, iş insanları, ilçenin önde gelen isimleri ve vatandaşlar katıldı. 31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Mimar Emre Afacan, belediyecilik ve mimarlık tecrübesiyle hazırladığı projelerini anlattı.

Afacan sunumunda, Döşemealtı’nı çağdaş ve yaşanabilir bir kent haline getirmek için belirledikleri yol haritasını ortaya koydu. Sunumunda belediye meclis üyeliği göreviyle kazandığı belediyecilik tecrübesinden ve 22 yıllık mimarlık kariyerinden bahseden Afacan, Döşemealtı’nın ihtiyacı olan kapsamlı dönüşümü, kent yönetiminin nasıl olması gerektiğini bilen bir yönetimin yapabileceğini dile getirdi. Yönetime geldiklerinde ilçede yaşayan her kesimin ihtiyaçlarına odaklanarak büyük bir değişimi başlatacaklarını vurgulayan Afacan, ilçe sakinlerinin de kendilerindeki bu sinerjiyi gördüğünü ve sandığa net bir tercihle gideceğini ifade etti.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Mahallenin süper muhtarı, bisikleti çalınınca yemek servisi için günde 10 kilometre yürüyor

Mahallenin ‘süper muhtar’ı, bisikleti çalınınca yemek servisi için günde 10 kilometre yürüyor

Otobüsle kamyon çarpıştı: 4 yaralı

Otobüsle kamyon çarpıştı: 4 yaralı