‘AFANASY’ KETOB ÜYELERİNE TANITILDI

‘AFANASY’ KETOB ÜYELERİNE TANITILDI

Afanasy Markasının Antalya Distribütörü olan Emirs Gıda Genel Müdürü Gamze Akbulut yaptığı sunumunda, içecek markasını tanıtı ve ürünün tadımı KETOB üyeleri tarafından yapıldı. Bu yıl itibarı ile, Antalya otellerinde yoğun olarak görülmesi beklenen “Afanasy” içecekleri, dünyada   Çin, Estonya, Beyaz Rusya, Ermenistan, İsrail, İran, ABD, Almanya gibi birçok ülkede tercih ediliyor.

Emirs Gıda Genel Müdürü Gamze Akbulut yaptığı konuşmasında, “ Emirs Gıda olarak, Antalya’da yer alan depolarımızdan, otellerimize Tortilla ekmek grupları, baklava, su ve soft içecekleri ulaştırmaktayız. Rusya’nın önemli içecek markalarından ve ülkemizde bilinen büyük süpermarketlerde parakende olarak yer alan Afanasy Markalı içeceklerimizi otellerimizde de yer alması için tanıtımlarımızı yapıyoruz. Birçok otelimiz ile anlaştık. Bugün de paydaşımız Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği üyelerine bu ürünümüzü tanıtıyoruz” dedi.

Emirs Gıda Genel Müdürü Gamze Akbulut, KETOB Başkanı Dinçer Sarıkaya başta olmak üzere, AKTOB Başkanı Kaan Kavaloğlu ve üyelere ürün hakkında detaylı bilgiler verdi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Ulaşım sorununu çözeceğiz

Ulaşım sorununu çözeceğiz

70 fabrika 'Çatılara Özgürlük' dedi

70 fabrika ‘Çatılara Özgürlük’ dedi